Chýr: Apple má znížiť cenu iPhonu a iPodu touch o $100 v najbližšom mesiaci

Podľa informácií stránky 9to5mac, Apple sa vraj chystá znížiť ceny iPodu touch a iPhonu v najbližšom mesiaci. Predpokladaný termín je zatiaľ neoficiálne stanovený media event, ktorý by sa mal uskutočniť v utorok 26. februára, alebo do úvahy pripadá stred apríla. Zdroj tvrdí, že Apple by ceny mal znížiť o $100. Podľa zdroja by ďalšou novinkou malo byť vyradenie 8GB iPodu touch.

Zmena cien by mala nastať v dôsledku uvoľnenia miesta pre nové modely iPhonov s podporou 3G, ktoré by sa mali objaviť tento rok. 9to5mac dokonca odporúča čitateľom počkať, ak majú kúpu iPhonu v pláne. Spomína sa aj vyradenie 8GB verzie, ktoré by mohlo byť nahradené modelom s 3G. (Tiež by som mohla podotknúť, že 9to5mac v lete minulého roku začal šíriť správy o „tučných“ iPodoch nano, ktoré boli v krátkej dobe naozaj predstavené na trh.) Čo sa iPodu touch týka, vyradenie 8GB modelu je tiež dosť možné a asi aj viac pravdepodobné ako v prípade iPhonu, keďže momentálne sú v predaji až tri rôzne modely s 8, 16, 32GB pamäťou.

Nové ceny by teda mali vyzerať asi takto:

  • iPod touch 8GB – $199
  • iPod touch 16GB – $299
  • iPod touch 32GB – $399
  • iPhone 8GB – $299
  • iPhone 16GB – $399
komentárov
  1. myslim ze tak skoro k znizeniu ceny nepride. minuly august si to apple dost nastrbil u skalnych a nemyslim, ze by tuto “chybu” zopakoval. nie je problem mat tri modely touchu, pokial maju svoje miesto na trhu. pri 32gb modeli ma apple docela slusnu marzu, len tak sa jej vzdat? no neviem…

    0
    0
  2. Myslím si že k zníženiu cien určite príde. Ľudia sú namotaný na Iphone ako blázní.Prednedávnom som bol v Londýne a tak Iphone letel a poriadne len tiež sa sťažovali na vysoké ceny ale v predajňach sa hovorilo o znížení cien. Treba vydržať a potom si kúpiť peknú bombu. Hanka pekná fotka. ahojte

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.