Novinky z uplynulého týždňa: iPod 6G, edícia The Beatles, Sims Bowling, gadgety


iPod 6G: ďalšie správy a dohady

Stránka computerworld.com uvádza, že najnovšie správy z Taiwanu naznačujú, že nová generácia iPodov bude uvedená už budúci mesiac a bude vyzerať podobne ako iPhone, akurát bude „ukrátená“ o funkciu telefonovania. Digitimes.com, stránka zaoberajúca sa taiwanskými firmami, ktoré celosvetovo predávajú svoje elektortechnické komponenty, uviedla, že taiwanská spoločnosť Wintek vyhrala kontrakt ohľadne dodávky dotykových displejov pre Apple.

Iné zdroje uvádzajú príchod nových iPodov až v januári budúceho roku. Osobne si myslím, že je to aj viac pravdepodobné – ak sa najbližšia generácia iPodov má podobať na iPhone, ktorý bol na trh uvedený len nedávno, je dosť pravdepodobné, že predajnosť iPhoneov by sa znížila a ľudia by uprednostnili tento výrobok. Nezabúdajme však, že pred januárom je vianočná nákupná horúčka a ak sa dovtedy znížia ceny iPhoneov, môže tento fakt predajnosť vyrovnať.Limitovaná edícia The Beatles

Na stránke rollingstone.com a mnohých ďalších sa v plnom prúde šíria správy o novej limitovanej edícii iPodov s kompletnou kolekciou albumov od The Beatles. iPod by mal byť žltej farby, aby „ladil“ k pesničke Yellow Submarine, a ak vyjde, určite sa stane potešením najmä pre staršie generácie. Oficiálne však zatiaľ nič potvrdené nebolo.

Sims Bowling pre iPod video

Pre fanúšikov Simsov je tu ďalšia hra – Sims Bowling. Hra bola vydaná 17. júla a dostupná je v predaji iTunes Store za $4,99. Týka sa prakticky len bowlingu, ale obsahuje aj typické Sims prvky, ako napr. zmena vzhľadu charakterov. Podstatou je zarobenie čo najviac „Simoleónov“ na zakúpenie bonusových predmetov. Ovláda sa kolieskom a obsahuje dva hlavné módy: Sims Life (single-player mód, v ktorom hráte bowling na získanie popularity a nových vecí) a Pass-n-Play (multi-playerový mód). Sims Bowling zatiaľ nie je kompatibilný s iPhoneom.

Popis

Gadgety

Phonofone II je limitovaná edícia porcelánového „gramofónu“. V čom je tento výrobok iný, ako ostatné? Jeho prednosťou je nie len osobitný vzhľad, ale aj fakt, že tento reproduktor na jeho chod nepotrebuje žiadnu formu zapojenia ani elektrický zdroj. iPod a slúchadlá doň jednoducho zasuniete a výsledkom je zvuk do 55 decibelov. Dostupný tiež v čiernej farbe.

Popis

Hide-a-Pod je novým ultimátnym riešením, ako predísť krádeži vášho iPodu: použite naň puzdro, ktoré vyzerá ako prehrávač Zune. Aj keď je toto puzdro len vymyslené a v skutočnosti neexistuje, na internete si ho ľudia celkom obľúbili hlavne ako dobrú paródiu na Zune. „Dostupné“ len v hnedej farbe, pre všetky typy klasických iPodov aj so Zune slúchadlami. No kto by ho nechcel?

Popis
komentárov
  1. Lol. To ma pobavilo… Ak bude naozaj edicia The Beatles, budem sa velmi cudovat, pretoze uz mali s Apple Ltd. 3 sudne spory. Ale… asi davaju to, co ludia chcu bez ohladu na osobne problemy. No aj tak, design dost nepremysleli.

    0
    0
  2. ludia, ved to vidno hned z tej fotky ze to neaky asshole urobil vo photoshope. je to krivo orezane… To bude len neaky fake

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.