Krátky tip: Doktori pre iPod


Prístup diagnózy cez iPod

Ak máte pocit, že iPod nefunguje tak, ako by mal, alebo si chcete len pozrieť jeho zdravie, môžete vyskúšať prístup k diagnostickému panelu. Sprístupnenie by ste mali vyvolať nasledovnými tlačidlami: pre iPod 3G stlačte a držte tlačidlá Späť, Ďalej a Centrálne tlačido; pre iPod 4G a 5G (1.) stlačte a spolu držte Menu a Centrálne tlačidlo, kým sa nezobrazí logo Apple, (2.) a potom znovu súčastne stlačte tlačidlá Späť a Centrálne tlačidlo.

Zdroj: ezcomputerhel­p.org

CopyTrans Doktor

Program CopyTrans Doktor je jednoduchý softvér, ktorý nájde chyby na vašom iPode. Beta verzia, ktorá je na stiahnutie, je síce časovo obmedzená na 30 dní, ale na druhej strane si nemyslím, že ju budete potrebovať príliš často. Je však veľmi dobrým pomocníkom. Na čo vlastne slúži? Program nájde a opravuje diskové chyby a po ich opravení hľadá piesne, ktoré sa zobrazujú vo vašom iPode ale automaticky sa pri ich prehrávaní preskočia (toto bol aj môj problém, stačilo ich pomocou programu zmazať z Library, znova ich pridať a skopírovať do iPodu), alebo hľadá piesne, ktoré ste do iPodu už pridali a v Library sa z neznámych dôvodov nezobrazujú. Pri spustení programu musíte mať vypnuté iTunes a pripojený iPod. Pre prípadné jednoduché inštrukcie si prejdite návod. Program je prístupný len pre OS Windows (aj Windows Vista).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.