Bleskovka: Apple “uvoľnil” 215 aplikácií pre iPhone

Pre iPhone bolo pred dvoma dňami na adrese http://www.apple.com/webapps/ vydaných 215 web-aplikácií (AJAX) dizajnovaných pre iPhone a iPod Touch. Aplikácie sú rozdelené do kategórií podľa zamerania: zábava, hry, produktivita, vyhľadávacie nástroje, social networking, šport, cestovanie, utility, výpočty a počasie. Vyrobili ich rôzne známe webové spoločnosti, väčšinou sú veľmi jednoduché a všetky sa spúšťajú otvorením URL. Množstvo z nich existuje už dlhšiu dobu, teraz ich len Apple zaradil na vlastnú oficiálnu podstránku.

Developeri môžu pridávať svoje vlastné aplikácie. Apple zrejme musí preverovať ich funkčnosť a následne ich otaguje ako „Staff pick“, čiže odporúčaný výber Applu.

komentáre
  1. Mne sa velmi zapacila aplikacia Tap & Go, ktora na google maps vyznaci presnu polohu, kde sa prave nachadzate. Tym takmer uplne vynahradi GPS modul, ktory mozno bude v 2 generacii iPhone. Jedine je potrebne pripojenie na net, ale to uz aj cez WiFi prestava byt problem v centrach vacsich miest aj na Slovensku.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.