MaxConnect – 8 interných harddiskov v Mac Pro

Mac Pro s procesormi Intel Xeon prešiel oproti Powermac G5 vnútorným redizajnom. Vďaka elektricky úspornejším a menej hrejúcimi procesormi Intel s menším chladením bolo možné uvoľniť podstatne viac miesta pre ostatný hardware. Do Mac Pro môžete namontovať 4 pevné disky bez použitia skrutkovača alebo káblov. Ak Vám to nestačí, môžte použiť aj externé FireWire disky. Produkt MaxConnect však rozširuje možnosti Mac Pro až na 8 interných pevných diskov, spolu 4TB úložného priestoru. Tieto disky sa montujú do priestoru pre optické mechaniky. 8 diskov v RAID0 ponúkajú prenosovú rýchlosť až 470MB/s – výborne pre videostrižne. MaxConnect si môžete detailne pozrieť na stránke MaxUpgrades, kde je ho možné aj zakúpiť.

Na tej istej stránke sú k dispozícii aj MaxSinky – mohutné pasívne chladiče pamätí FB DIMM, ktoré takéto odvádzanie tepla v Mac Pro vyžadujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.