Adobe Photoshop CS3 Beta na stiahnutie!

Spoločnosť Adobe dnes vydala betaverziu programu Photoshop CS3. Táto informácia je veľmi potešujúca pre všetkých majiteľov Apple počítačov s Intel procesormi, na ktorých je CS2 emulovaný a pomalý. CS3 Beta je už prepísaná v XCode, je v univerzálnej binárke a beží natívne na PPC aj Intel procesoroch. Betaverziu sme skúsili a funguje stabilne a veľmi rýchlo. Balík obsahuje aj vylepšený a rýchlejší Adobe Bridge. Do finálnej verzie Adobe plánuje pridať aj OpenGL podporu (pri zoome), čím získa Photoshop CS3 na Macoch rýchlostnú injekciu aj z grafickej karty. Ťahajte na labs.adobe.com (667MB). Funguje len na MAC OS X od verzie 10.4.8. Ak chcete betaverziu skúšať viac ako 2 dni, budete potrebovať legálne zakúpený Adobe Photoshop CS2.

Rýchlostné porovnanie s CS2 si môžete pozrieť na maďarskej stránke hundras.hu. Grafy sú v angličtine. Taktiež výborné porovnanie na BareFeets.

Tip 1: Stlačte v PS CS3 Shift+Tab a nabehnite kurzorom na pravý okraj obrazovky.

Tip 2: Celá rada produktov CS3 používa nové (často kritizované) ikony. Ak sa Vám v docku nepáči nová ikona Photoshopu CS3, pripravili sme pre Vás krajšiu. Download.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.