Zrusenie particie

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #54861
    edkis
    Účastník (Participant)

    Zaujima ma ako zrusim 2. particiu ktoru som vytvoril pre Leoparda. Nedavno som si vytvoril 2. particiu pre Leoparda ktoreho som chcel vyskusat aj napriek tomu ze ide o betaverziu ale je na nej este co robit cize som Leoparda vymazal a rad by som spojil tie 2 particie ako boli povodne.
    V Disk partition/Partition je neaktivna volba Erase cize dedukujem pravdepodobnost toho ze to musim vykonat len nabootovanim do instalacneho DVD Mac OS X.
    Opravte ma ak sa mylim a popripade napiste postup.
    Vdaka

    #108977
    BranoB
    Účastník (Participant)

    Nie som naj odbornik, ale co som sa ja hral s particiami, ci som pridaval, alebo uberal, vzdy trebalo formatovat disk a teda mazat komplet intalaciu (prva aj druha particia) potom zjednotit a na novo instalovat system. Vela zabavy. Este je moznost ponechat si particiu ako druhy ulozny disk bez systemu. Moze sa ti hodit. Ver mi.

    #108979
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    JJ moze sa hodit, ked sa ti do… dokasle system, nainstalujes na druhu particiu cisty MAC , das tu funkciu.. ako sa to len vola.. hm.. migration ci nieco take:) proste presunie ti vsetko ako mas (bez chyby systemu) na ten cisty a ides dalej :) aspon ja som tak spravil ked som mal …dokaslany system raz… som isntaloval neake temy ci co na mac. :S nikdy viac. heh.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.