Zmena iTunes pre iphone bez ztraty suborov,kontaktov…

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Zmena iTunes pre iphone bez ztraty suborov,kontaktov…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83342
    Christian
    Účastník (Participant)

    Zdravim, mam iphone aktivovany a zalohovany cez iTunes v OSX Leopard a pri prechode na Lion by som potreboval presunut Backupy , fotografie a apps do iTunes na Lione. Kontakty su uz prehodene v adressbooku a potreboval by som najst nejaky adresar v Ktorom su ulozene menovane subory “Backupy , fotografie a apps” a presunut ho do Liona aby ked pripojim iphone do iTunes na Lionovy sa to chovalo akoby to bolo na tom istom iTunes. Zaroven sa chcem spytat ci ked pripojim iPhone do iTunes na Lionovy nepravi automaticky backup a nenatiahne apps cez ID na appstore? (pod systemom windows mam kopirovanie suborov z dresara overene a funguje to spolahlivo)

    #298178
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    nu a preco si nepouzil upgrade normalne z Leoparda na Lion? Vsetky subory uzivatela zostavaju pri reinstalacii Mac OS X VZDY zachovane. Netreba ziadny reformat ani nic, nie si na Windows :)

    Ale ked uz, tak vsetko potrebne mas vo svojej Library/iTunes a samozrejme, presunut tiez cely adresar Music, kde je iTunes folder

    #298179
    Christian
    Účastník (Participant)

    no ono sa menil cely poctac :) a este jedna vec.Libary je priamo v dokumentoch alebo je to niekde vo Findery? ( nieje to pre mna a MAC nemam v oku az tak podrobne) :) dakujem

    #298183
    iTuxx
    Moderátor

    Library je v tvojom Home adresari. Lenze v Lione je schovany, takze sa budes do neho musiet dostat pomocou Go -> Go to Folder… alebo si cez terminal zapnut zobrazovanie adresara Library.

    zadas tam:

    chflags nohidden ~/Library/

    EDIT: teraz pozeram ze vsetky backupy, hudba a cela kniznica je vlastne ulozena v tvojom Home priecinku v Music -> iTunes. To ti staci preniest. Nepotrebujes ani adresar Library.

    #298184
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    iTuxx – v Library su backupy, updaty a dalsie veci. V Library su veci ako Maily, nastavenia, historia prehliadania, zalozky…

    Christian – ked sa meni pocitac, tak pri prvom spusteni sa spusti aj Migration Assistant. Staci pouzit Firewire alebo Ethernet kabel (rychlejsie) alebo WiFi (pomalsie) a preniest VSETKY SUBORY a nastavenia zo stareho Maca do noveho. Migration Assistant sa da spustit aj neskor v Applications/Utilities.

    Takto prenesies na novy pocitac svoje aplikacie, domovsky folder so svojimi subormi a nastaveniami, skratka VSETKO. Ani nebudes vediet, ze mas novy Mac (teda, az na dizajn a vykon).

    Netreba tieto veci prenasat rucne. Lion podporuje takyto prenos uz aj z Windows.

    Viac napr. tu:
    http://www.macplanet.sk/portal/?p=1754

    #298190
    n3lson
    Účastník (Participant)

    zalohuj si cely home folder nakopiruj to potom jednoducho do users a vytvor rovnakeho uzivatela ako nakopirovaneho…system si sam priradi home folder k username a mas to…najlepsi sposob

    #298255
    Christian
    Účastník (Participant)

    dakujem za rady a opakujem ze to niesu moje Macy.Keby boli moje tak to ide cez Migration Assistant .

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.