Zmena formátu dokumentov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Zmena formátu dokumentov

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #70799
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Zdravím, mám veľa súborov s príponou *.pages, čo píšem v škole na mojom MacBooku. Problém je teraz v tom, že si ich chcem vytlačiť, ale môj MacBook a naša tlačiareň sa nekamarátia a keby aj, aj tak by som zvážil jej inštaláciu na MacBook. Proste potrebujem niečo, čo vie súbory s príponou *.pages prekonvertovať na *.doc. Viem, samotný Pages z iWorku má funkciu export kde si môžem ľubovoľný *.pages súbor skonvertovať do formátu *.doc, problém je v tom, že to pôjde po jednom a každý súbor by som musel otvárať a ručne exportovať a súbory mi navyše stále pribúdajú… preto hľadám niečo čo vie viaceroro súborov naraz prekonvertovať z formátu *.pages na *.doc alebo *.pdf. Potrebujem ich totiž vytlačiť a na stolnom počítači, s ktorým funguje tlačiareň, je Windows XP, čiže tlačiť priamo *.pages súbory nemôžem. Ďakujem za každú dobrú radu.

    #221874
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    hromadna kovnerzia neviem ako ale pages a vlastne celkovo cely Mac OS X system dokaze vsetko co sa da vytlacit prekonvertovat do pdf.
    Staci dat print (aj ked neni naisntalovana tlaciaren) a dole v rohu zvolit tlacidlo “pdf -> save as pdf..”

    #221899
    raul
    Moderátor
    #221920
    Mapple
    Účastník (Participant)

    Hm, nepíšeš síce aká je to tlačiareň, ale ja v pohode viem tlačiť z Mac-a cez win XP. T.j. tlačiareň je pripojená k PC s XP-čkom. Samozrejme, musím mať nainštalovaný driver tlačiarne v Macu.

    #221931
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    skus premenovať koncovku :D

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.