Zlodej JULIUS MIKLOSKO ( astor0802@yahoo.com )

Domov Diskusné Fóra Ostatné Zlodej JULIUS MIKLOSKO ( astor0802@yahoo.com )

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 38 )
  • Autor
    Príspevky
  • #78649
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Tento akoze “pan rakusky podnikatel” len okrada ludi, napise Vam email s ponukou na Vami predavany tovar s navysenim o cca 50eur, ale ze ho potrebuje okamzite koli narodeninam, ci odcestovaniu atd. vy mu to poslete(neda sa na dobierku lebo je to mimo SR) a on Vam peniaze neposle!
    email je astor0802@yahoo.com a
    adresa : Am Schlossbuhel 22 8561 SODING

    ak je este niekto koho tento pan oklamal, ci pokusal sa o to, kontaktujte ma, v pripade, ze mate emaily ktorymi Vas chcel oklamat mozete ich tiez poslat…

    #271320
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Nic v zlom ale ktory blbec by posielal nieco niekomu ked nedostal zaplatene ? Neber si to osobne ale cisto logicky sa nad tym zamysli…

    #271321
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Julius Miklosko je rakuske meno ako vysite :)

    Slovak skryvajuci sa v Rakusku a odrbavajuci co to ide. Co nesadnes do auta a nejdes mu rozbit hubu, za tych 50 € na benzin to stoji

    #271326
    re88ne
    Účastník (Participant)

    ved ja viem ze je to slovak, pochadza z Kosic …
    macblogger – samozrejme, ze uz sa len tak nenecham oj…at, ale tak kazdy sa uci na vlastnych chybach :)

    #271328
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    A to sa ti este zacne vyhrazat ze doruceny tovar nebol original a ze ta uda na colnu spravu.:-)
    Klasicky zastrasovaci manever aby si to nechal tak a bol rad ze to nedopadlo horsie. Ludska vynaliezavost vazne nepozna hranic.

    #271329
    re88ne
    Účastník (Participant)

    no hej, presne tak. ale uz je nas viac koho oklamal alebo sa o to pokusil… tak hladama este niekoho, aby sa z toho spamatal

    #271356
    picko99
    Účastník (Participant)

    Mas na nehoo kosicku adresu ? ak ano tak ho mozem poriesit priamo tu v KE , som tu doma a a viem ako nanho !!!!!!!!!!!!!

    #271357
    chiwo
    Účastník (Participant)

    10 roxor? :D

    #271419
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Nie nemam kosicku adresu, on zije v Rakusku, hladam skor ludi, ktorych tiez oklamal … alebo niekoho kto ho pozna , dakujem za vsetky reakcie :)

    #271422
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Neviem cim to je, ale 90 % podvodnikov a odrbavacov je z vychodu. Nic proti vychodniarom, mam tam vela kamaratov, ale toto je proste fakt :). Peace

    #271425
    ervin11
    Účastník (Participant)

    Asi preto, ze na vychode je najviac ciganov. Ale nebojte sa, zanedlho dorazia aj ku vam… Predvoj uz mate :)

    #271426
    macmac
    Účastník (Participant)

    Jozef Remen, pravdepodobne sa asi pohybujeme v inej spolocnosti. Mozno z vychodu su taki, ktori su zlodejickovia, ale co s tymi, ktori ukradli miliony alebo miliardy a smeju sa nam do tvare? Vies, to je fakt a ja si myslim, ze tak skorumpovane mesto, plne klamarov a ludi, ktori zarabaju len tym, ze odrbavaju inych a to vo velkom je prave z regionu BA alebo blizkeho okolia. To, ze nejaky primitivny vychodniar “ukradne” ipod za 50 € je zle, samozrejme. Ale to, ze konkretne Teba denno denne okrada niekto, a Ty si to ani nevsimnes, je pateticke. Kazdopadne, vazim si Tvoje nazory ( ci tuto na tomto kvazi odbornej www alebo aj na zive ci mobilmanii). Ale 90% podvodnikov a odrbavacov z vychodu? Prosim Ta, ked mas averziu voci vychodniarom, tak sa len pozri okolo seba a hlavne nezaujate a uprimne. Mozno budes prekvapeny, aky j rozdiel medzi zlodejom “ipodu” z vychodu a niekomu, kto vezme strechu nad hlavou desiatkam rodim a este ide okolo na svojom milionovom aute a vytrubuje a s koksom na palubnej doske si uziva zivot. Takze ak sudit – tak pomerovo a pod. Ja sa som vychodniar zijuci 12 rokov v BA, vlastne som uz BA. Ale nikdy som v zivote nic neukradol a nikdy, nikdy som nikoho nepodviedol. A ak mna niekto okradol alebo podviedol, bol to clovek/firma prave z BA. To je moja skusenost a najhorsie na tom celom je fakt, ze s tym nikto nic neurobi. No a teraz ma ukrizjte len preto, lebo pisem zo skusenosti.

    #271428
    baltazar
    Účastník (Participant)

    zhujo, nechysta sa renewal macplanet?

    #271433
    re88ne
    Účastník (Participant)

    to macmac
    presne tak, nechapem preco v BA stale maju nieco proti vychodniarom, ved v BA zije viac ako polovica ludi len z okradania !!! moj nazor :)

    #271434
    raul
    Moderátor

    CHALANI, nerieste tu taketo veci zapad vs vychod.. Podvodnici a zlodeji su vsade, treba proti nim bojovat svorne… Ale nie v tejto teme :)

    #271459
    petiar
    Účastník (Participant)

    Takže okrem jalových diskusií o kradnutí software už slúži toto fórum aj na chválenie sa vlastnou hlúposťou a primitívne hádky východ vs. západ? Well done, deti.

    #271462
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    na porada.sk som cital tiez jednu staznost, na slovaka zijuci v rakusku si nieco objednaval, ze to potrebuje hned a da 40 euro navyse a dokonca sa mu vyhrazal, ze ten tovar nieje original islo o oblecenie. Takže to bude ten istý

    #271471
    re88ne
    Účastník (Participant)

    to PETIAR
    zboznujem tak idiotov, ktory nic k teme nemaju ale aj tak sa zapoja s argumentom, ze to tu nema co hladat alebo ci nepoznam google a pod. Pisem na forum kde sa pohybuje vela ludi, je dost velka pravdepodobnost, ze tu najdem niekoho s podobnym problemom. Ale “petiar” ako ty to nepochopi, len si hlada nieco s cim bude akoze vtipny ci azda poucny !!!

    #271487
    re88ne
    Účastník (Participant)

    picko99
    no nazdar, takze nova informacia, ze mal by byt momentalne na slovensku, v KE, ak mozes napis mi mail
    renepetranin@gmail.com

    #271498
    petiar
    Účastník (Participant)

    re88ne: Idiota máš v slipoch. Douč sa gramatiku.

    Keby neexistovali hlupáci, ktorí naletia, nebolo by ani podvodníkov.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 38 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.