Zdielana iTunes Library – ext.HDD

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Zdielana iTunes Library – ext.HDD

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58954
    mylanko
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti zdielania jednej iTunes Library medzi dvoma (a viac) Mac-mi (alebo aj PC). Teda nejde mi len o zdielanie, ktore sa da jednoducho nastavit v iTunes. Ide mi o to, ze by bola iTunes Library ulozena na externom disku pripojeneho k Time Capsule (nie priamo na disku TC) a pristupoval by som k nej bezdrotovo, pridaval hudbu, videa a pod. z lubovolneho Macu a aby sa tieto zmeny prejavili na kazdom pocitaci.

    Teda chcem, aby som nemal duplicitne data na kazdom stroji. Prakticky som sa na to este nemohol pozriet, kedze ext. disk, ktory chcem pripojit k TC mam zapratany a musim ho predtym precistit a naformatovat. Len by som chcel vediet dopredu teoreticku cast :) Snad som sa vyjadril jasne :) Dakujem.

    #132830
    Pepignon
    Účastník (Participant)

    Napisal si to jasne.Mam externy disk pripojeny na router. Funguje to v pohode vratane iTunes.

    #132831
    mylanko
    Účastník (Participant)

    A ako je to ohladom nastaveni? ..ja uz som skusal premiestnit hudbu do ineho priecinka ako je nastavene defaultne. Len chcem aby z externeho disku cerpali oba stroje. Ked na jednom macu pridam do iTunes nejaku pesnicku/video, prida sa potom aj do iTunes na druhom macu? Treba nejake speci nastavenia? Dakujem

    #132835
    Aleks
    Moderátor

    Presunieš priečinok s knižnicou na zdieľaný disk, pri štarte iTunesu podržíš alt a vyberieš danú knižnicu. Takto z jednej knižnice budú čerpať oba počítače, to čo pridáš do jedného bude aj na druhom a naopak. Jediné čo treba odskúšať, či nevznikne problém, keď importuješ na oboch počítačoch súbory do knižnice naraz.

    #132838
    mylanko
    Účastník (Participant)

    Aha.. ok vyskusam.. dakujem vam obom velmi pekne ;) Uz len vypratat ten disk :D

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.