ZATVARANIE OKIEN A MYS

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ZATVARANIE OKIEN A MYS

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #60286
    gabo
    Účastník (Participant)

    prosim vas mohol by mi niekto napisat,ze ako a ci sa da nastavit to ze ked kliknem na na cerveny krizik v lavom hornom rohu roho tak mi zatvori uplne celu aplikaciu.nepaci sa mi ked napr vypnem fil a dole mam este stale okno po Vlc alebo po hocicom a pritom to nepouzivam..som new user a chcel by som sa este spytat ako sa da nastavil aby ked stlacim gulicku na tak sa mi sparvi qiuck review(ako medzernik na klavesnici)a ako sa odinstaloju aplikacie?

    #140909
    Sevo
    Účastník (Participant)

    Na vypnutie pouzivaj command+Q
    Odinstalovanie CleanApp alebo nieco podobne.

    #140910
    monicqa
    Účastník (Participant)

    ahoj, ja som tiez novacik, ale hodim ti sem aspon moj postreh – to ze zatvorenim dokumentu ci filmu sa ti program nezastavi, je podla mna jedna z najlepsich veci na macu, pretoze ten program je stale pripraveny na pouzitie a nemusis cakat, aby sa zakazdym spustil. a nemusis sa bat ako na PC ze ked mas pootvaranych vela programov, tak ti to bude extra spomalovat pocitac, pretoze na macoch je to vyriesene tak, ze program, ktory sa prave nepouziva, bezi na pozadi, ale vykon (ram) je sustredeny na to, v com prave pracujes… trosku laicky povedane, kludne ma opravte, ale myslim ze tak polopate vysvetlene :) ja osobne mam spustenych bezne 10 veci co mi svietia v docku a je to uplne v pohode

    #140911
    raul
    Moderátor

    Gabo: ked som na mac prechadzal ja, mal som tu istu poziadavku, tiez sa mi nepacilo, ze to ostane otvorene… Ale naozaj, ako povedala monicqa, treba si zvyknut, lebo sam prides na to, ze je to super… Doveruj v tomto skusenejsim a pouzivaj cmd+q ;)

    Mac nie je win, tu netreba nic odinst. Staci vymazat. Niektore zlozitejsie app vsak narobia aj nejake tie vedlajsie subory, tak je dobre pouzit soft appcleaner alebo appzapper.
    Good luck

    #140914
    gabo
    Účastník (Participant)

    dakujem..pouzivam…Cmd+Q aj som pouzival…na jednej strane rozumiem ze mat uz otovrenu aplikaciu je rychle pre otvarnie suborov,na druhej strane je tam vela aplikaci ktore otvorim raz za den a asi som lenivy a naciahnut sa a cmd+Q ,ked mi to tam svieti..
    a na ten quick review nemate hint?

    #140916
    ervin11
    Účastník (Participant)

    Tak hint nemame… Najskor preto, ze sme nepochopili o co ti ide…

    “ked stlacim gulicku na tak sa mi sparvi qiuck review(ako medzernik na klavesnici)a ako sa odinstaloju aplikacie?”

    Nie je tu nejaka zena, aby to prelozila? Uz minule som nepochopil nieco, na co stacilo ist zenskym myslenim a bolo po probleme… :)

    #140918
    monicqa
    Účastník (Participant)

    ok tak prichadza prekladatel :)
    gabo asi mysli, aby mohol gulicku na MM pouzivat ako medzernik, cize ked si pozera nejaky folder s dokumentmi, nemusel (z nejakeho dovodu) pouzivat klavesnicu, namiesto toho by len stlacil tu gulicku na myske.

    a na odinstalovanie aplikacii uz odpovedal raul :)

    #140919
    gabo
    Účastník (Participant)

    vies ze sa da nastavit na apple mysi ze ked stlacis nou napr postrane tlacitka tak ti napr otvori hned Spotlight a ja by som chcel aby ked stlacim gulicku na apple myske,tak aby sa mi otvoril quick review

    #140920
    bawy
    Moderátor

    gabo: stiahni si steermouse…tam sa dá nastaviť, aby ti stlačenie guličky imitovalo medzerník ;)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.