zaloha dat a vratenie firemneho iphonu – ako na to?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes zaloha dat a vratenie firemneho iphonu – ako na to?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85961
    lolo
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    budem vracat firemny iphone4s, na ktorom mam po nejakej dobe pouzivania svoje data, zakupene aplikacie a pod. Potreboval by som to cele zalohovat a archivovat do doby, kym si nekupim vlastny iphone. A data na tom fiermnom vymazat. Ako na to prosim?

    1) pouzivam icloud, vsetko by sa malo zalohovat automaticky. Statistika telefonu ukazuje, ze je na nom dohromady 4,4GB dat, zatial co na icloud je zalohovanych necelych 0,5. Ako tomu mam rozumiet? Alebo mam radsej spravit zalohu cez iTunes?

    2) ako data z firemneho iphonu komplet vymazem? A ked tak spravim, nesynchronizuje sa to aj so zalohou (ci uz itunes alebo icloud) a nevymaze aj ju?

    Dakujem

    #311283
    stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

    ahoj, sprav zalohu cez itunes a potom v mobile chod nastavenie-vseobecne-obnovit-vymazat vsetka data a obnovit alebo nieco podobne… :)

    #311285
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    Pripoj k PC, otvor iTunes klikni pravym tlacidlom na svoj iPhone klikni back up – zalohovat (môze trvat trochu dlhsie) – potom klikni na iPhone a klikni restore, stiahne sa ti ipsw subor (obraz operacneho systemu) – tiez môze trvat dlhsie (~700MB), potom nainstaluje do iPhonu (~10-15 min). Ked sa iPhone zapne, tak je po softverovej stranke ako novy.

    #311288
    modemw
    Účastník (Participant)

    to ani nie je nutne, staci ako pisal stefan, vymazat vsetok obsah a nastavenia. Po tomto ukone bude iPhone v stave ako po kupe, t.j. Slide to Configure

    #311290
    lolo
    Účastník (Participant)

    Dakujem.

    Cize zaloha cez iCloud nie je plnohodnotna zaloha?

    Zaloha cez iTunes sa ulozi na lokalny pocitac?

    #311300
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Zaloha cez iCloud je (mala by byt) plnohodnotna ale nezalohuje aplikacie ale iba ich nastavenia. Odzalohuj do pocitaca a budes mat istotu. Zaloha sa ulozi na lokalny PC.

    #311329
    lolo
    Účastník (Participant)

    Dakujem. Ide zaloha spravit tak, ze si vyberiem, kam sa to ma ulozit? Firemny macbook totiz vraciam tiez :)
    Alebo ide to zalohovat aj cez iTunes na Windowse?

    #311330
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Zalohovat pujde na jakemkoliv pocitaci. Ale ne hudba a video. Ty se daji synchronizovat jen na pocitaci, na kterem byly originalne nahrane do iphone. Existujou ale programy, ktere umoznujou z iphone vytahnout media. Pak je ale musis importnout do itunes na druhem pocitaci a nasledne sesynchronizovat s novym telefonem.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.