Z win na MAC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Z win na MAC

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72188
    rumik00
    Účastník (Participant)

    Asi tak za tyzden si idem kupim macbook (doteraz win).
    Moj problem nastane pri kopirovani suborov. S vacsinou nebude az taka starost lebo to budem kopcit cez externy hdd ale chcem sa spytat co s emailami (archiv)
    Na mac si budem davat iba iwork takze sa chcem spytat ci emaily z outlooku mozem iba skopcit alebo to nejako prerobit.
    Druhy problem je v napojeni na win lan a obojstranne zdielanie suborov, samozrejme na zaciatok by postacovalo iba zdielane win subory .
    dakujem za pomoc.

    #230085
    monicqa
    Účastník (Participant)

    mail asi nemas cez imap? lebo to by riesilo tvoj problem.
    zdielanie sa nastavit da.

    #230086
    rob.m
    Účastník (Participant)

    Ja som takto prechádzal. Keďže mi nestačil Mail, nainštaloval som si thunderbird. Tak isto som dal Thunderbird do Win PC (v úvodnej inštalácii sa spýta či chceš preniesť údaje z outlook,winmail….) a potom som len preniesol celú zložku pošty do Mac cez Usb kľúč a Thunderbird nastavil sám všetko ako v old PC.

    #230344
    rumik00
    Účastník (Participant)

    takze ak som to dobre pochopil na win si dam thunderbird a potom to prenesiem na mac. ( a co archiv z outlooku) No a mne vyhovuje mail s nastavenim nemam ziadny problem len tu staru postu tam chcem dako preniest. Dakujem

    #230616
    rob.m
    Účastník (Participant)

    Mne tiež vyhovoval outlook, keďže som nechcel zaň platiť (kúpil som si office home & student do PC) musel som hľadať alternatívu. Prešiel som množstvo poštových klientov a nič nemalo tie funkcie ako Thunderbird
    (zoskupenie, rýchle hľadanie,triedenie, nastavenia…..). Pri inštalácii sa ťa spýta či chceš preniesť údaje z iného e mail klienta. Zadáš že z outlooku a všetko budeš mať v thundrbirde. Toľko časť v PC. Potom si prenesieš zložku (priečinok) kde je Thunderbird pošta na kľúč a dáš to do Mac u a máš to (samozrejme ak máš thunderbird aj v Mac u). Snáď som to popísal zrozumitelne. S mailom by to mohlo fungovať tiež podobne (časť prenesenia zložky) ale neviem. Mne mail nevyhovoval. Mám 4 kontá množstvo mailov a nemožnosť zoskupenia podľa mena mi nevyhovovala.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.