youtube = youtube ?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #59146
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    je mozne ze niektore videa na youtube vlastne niesu na youtube?

    ak nerozumiete, tak pisem to preto, lebo… na pocitaci na macu na youtube som si nasiel jedno videjko. konkretne je to ” Maynard Ferguson – Portuguese love (live) ” ..typek tam dost dlho bavi na saxiku solo. no to nieje podstatne. Ked som ale chcel si to videjko najst na iphone v aplikacii youtube originalnej.. tak mi nenaslo vobec. Nedalo mi to, a patral som dalej. Siel som teda cez safari na iphone , natukal som http://www.youtube.com. Nabehla mi velmi cudna stranka (asi nejaka verzia pre mobilne zariadenia) , tam som dal vyhladavat a zase nic. Tak som siel este dalej, nedalo mi to, a cez pocitac som si to video pridal do favorites cez youtube account. Tym padom som cez safari na iphone mohol ist cez account na favorites. a bum , ukazalo mi to, ale.. je tu jedno velke ALE. ked som chcel to video otvorit , namiesto krasneho ” trojuholnika v kruzku ” co znamena asi ze play, tam bolo ” lego ” (ikonka ktora znamena ze nemam naisntalovany nejaky komponent na prehratie ” .. asi flash.

    Vie mi niekto povedat kde sa stala chyba ? Alebo preco tomu nechapem ? :)

    Dakujem.

    P.S.: Ak mate niekto rovnake skusenosti napiste tak isto. Dik

    #133717
    Delfor
    Účastník (Participant)

    Vec sa ma tak, ze Apple ma dohodu s YouTube v ktorej ide o to, ze youtube vsetky videa na convertuje na apple TV a iphone playable format kedze tieto nemaju flash. to znamena ze obsah YT pre iPhone nekoresponduje z webovym obsahom….sice tvrdia ze vzdy ked sa prida video tak do 1-2 tyzdnov by malo byt prekodovave, no nie je tomu tak. Hlavne pokial sa jedna o videa ktore maju malo pozreti.

    #133721
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    to nemyslis vazne. Hmm. Tym padom neverim ze vobec niekedy daju flash do iphonu. Ako tak toto ma dost zarazilo hmm.

    #133723
    pedro
    Účastník (Participant)

    to preto lebo je rozdiel medzi youtube.com a m.youtube.com

    #133727
    ivan.m
    Účastník (Participant)

    tak ale stale si to video mozes z youtube stiahnut (http://keepvid.com/), sam prekonvertovat (iSquint) a nahrat a iPhone

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.