WTF Verizon iPhone 4?? Co to je??

Domov Diskusné Fóra Ostatné WTF Verizon iPhone 4?? Co to je??

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Autor
    m@R3k
    Účastník

Ja praveze nieco ako 4GS ocakavam klasicky v lete(jún-júl). Myslim, ze za ten rok toho neni moc co zmenit co sa tyka HW a takisto dizajnu, ktory je viacmenej novy a este neokukany. Myslim, ze nejak premyslia konstrukciu anteny, konecne vydaju white verziu, trocha vylepsia procak a pamat. Ale mozno nas znova niecim prekvapia…

Ziadny Apple event zatial nieje oznameny, odhady hovoria februar koli iPadu ale…

eFkoOo
    Účastník

pochybujem,ze ked je to specialny Verizon iPhone tak ho budu distribuovat dalej, mimo siet, ako viac krat bolo hovorene, ich klucovym trhom je amerika a tam boli jednak at&t zakaznici nespokojni (preto mozno apple chce ukazat ze chyba bola v sieti, nie v ich telefone, tak vydali phone pre verizon) a tak isto verizon, ktory ma najlepsie pokrytie po USA uz dlhsie hlasil zaujem klientov o iPhone. Podla mna sa nemusime bat, bral by som tento „medzistupen“ ako len akysi sposob ako obist at&t a jeho zmluvne podmienky na iphone 4, preto spravili upraveny iphone4, ktory uz defacto nespada pod zmluvu. a za dalsie, ak by v aprili vydali este jednu reviziu 4ky, bolo by to pri najmensom cudne, dva krat v roku „upgradnut“ ten isty telefon…preto ak bude nejaky novy iphone v aprili predstaveny, a ja myslim a dufam, ze bude, tak to bude nieco nove….tento verizon iphone, ktory bude pravdepodobne nasledovany verizon ipadom by som chapal ako samostatny telefon pre uzavrety trh, ktory ak vyjde v aprili trebars iphone 5, bude na model verizon iphone 5 upgradovany znova o rok o takomto case, teda budu samostatne obdobia updatovania pre dva samostatne iduce iphony…dufam ze sa chapeme :D

Účastník

Neviem co tu riesite… Tento iPhone 4 pre CDMA siet Verizon nikoho z nas nemusi zaujimat, takze ako keby ani nebol predstaveny… Raduju sa len Americania, ze po vyse 3 rokoch padla exkluzivita AT&T, ktore ma v USA mizerne pokrytie, a tak teraz maju konecne moznost vyberu… Inak je to rovnaky iPhone 4, ktory ma kazdy z nas, len je upraveny pre potreby CDMA siete (+ redizajn anteny, absencia SIM slotu) + iOS 4.2.5, ktory prinasa funkciu vytvorenia Wi-Fi hotspotu (My sa tejto funkcie dockame v iOS 4.3)… Takze tento iPhone 4 si netreba vsimat a my si normalne pockame na iPhone „5“, ktory bude predsaveny ako vzdy na WWDC (jun)… Dizajn bude na 99% rovnaky, redizajn anteny, mozno upraveny Cortex A9, dvojnasobok pamäte za rovnaku cenu, dostupny v bielej farbe…

poper
    Účastník

pm iba ti co maju iphone 4 sa dockaju wifi hotspotu, ako je to pre apple pravidlom

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.