- Toto téma obsahuje 28 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › windows 7 – skusenosti
To uz je stara verzia ;)
Nie je najnovsia, ale zatial posledna, ktora unikla do verejnej siete, konkretne z Ruska.
Coskoro mozeme cakat aj nieco novsie, ako napriklad 7032. Ale aj od tej su daleko novsie buildy.
Napriklad Beta 1 7000 bola skompilovana zaciatkom decembra a az v jan. sa dostala do verejnej siete.
Po Beta 1 nebude nasledovat Beta 2, ale rovno Pre-RC a potom RC niekedy v apríly.
Windows 7 je krok vpred. Mam to na iMac vo VMware ale aj na PC. Bezia skvele. Co ma hlavne potesilo nie je ani tak okukany dock ale to ze konecne si mozem vo Windows zmenit velkost pisma v systeme bez zmeny rozlisenia monitora. Takze teraz to je omnoho citatelnejsie bez straty kvality v rozliseni.
V com mam fakt ale problem je zosietovat iMaca s PC s W7. Mac ho proste vobec nevidi a ani W7 nevidi Maca… Ak by niekto vedel pomoct nech napise…. Skusal som uz fakt vselico….
Vdaka.
http://macs.about.com/od/macwindows/ss/sharemacfilesvs.htm
Skusit mozes aj do Win nainstalovat Bonjour.
ja mam windovs7 a daj si ten 32bitovi racej natom 64 ty nemusia ist ovladace.Na mojom 32 bitovi vsetko ide pohode a keby ty nesla napr tlaciaren kludne sa to da stiahnut novy ovladac je to zadarmo.Windovs 7 je dokoncena vista.
tak po delší době a pár dalších zkušenostech – Windows 7 je sakra dobře použitelnej OS, sice je tam pár zmateností jako ovládací panely, jejichž přehlednost stojí stále za prd, ale ten systém fakt funguje, dokonce otravuje míň než Vista.
klidně mě ukřižujte, ale kdybych teďka kupoval komp, klidně budu přemýšlet o obyč PC s Windows 7, protože se to fakt dá používat. ale na Mac to stále nemá, to je pravda :)
Myslim, ze win7 bola krok spravnym smerom, ale neskoro…