WIFI problem iPhone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes WIFI problem iPhone 5

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Paol
    Účastník

Mam jeden problem s WIFI, kupil som iPhone 5 a vsade kde je WIFI siet bez hesla tak sa pripojim a doma mame zaheslovanu wifi siet, zadam heslo pripaja sa a ihned ju odpoji a takto to robi stale dookola a aj tak sa nakoniec nepripoji, heslo zadavam spravne, neviem kde moze byt chyba :/ dnes som bol skusit inde zabezpecenu WIFI siet, zadal som heslo a vsetko pekne pripojilo, jedine doma mi to nechce ist, ked som mal iPhone 4S tak to islo hned bez problemov vsade…skusal som aj resetovat nastavenia siete aj restore a nic ;) poradte prosim

odklizec
    Účastník

Tak asi bude problem v domacim routeru? Zkus na nem updatnout fw a kdyz nepomuze tak zkusit/koupit nejaky jiny?

palo8
    Účastník

mam taky stary MSI router, stary uz ale 7 rokov…ale tak doteraz vsetky telefony isli a aj idu, ze by az teraz neisiel iPhone 5 hmm? a da sa nejako na tom starom MSI routeri updatnut fw myslis? :)

raul
    Moderátor

ak mate problem s pripojeniem, skuskte v routri zmenit country/region na nieco ine ako mate. Skuste sk, cz, taliansko, usa… a restart. A mzte zmenit aj channel a zase restart..

iTuxx
    Moderátor

pripadne, ak nazov wifi siete obsahuje medzeru, tak tu odstranit

palo8
    Účastník

raul dakujem ti velmi pekne :) tak som sa dostal do nastaveni wifi routera a zmenil som tam krajinu zo Slovenska na Cesko, ulozil a uz to aj ide :) inak ale nechapem preco takato vec zmenila cele fungovanie na iPhone 5 :D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.