Vytopeny iPhone 4

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    robossss
    Účastník (Participant)

Zdravim dostal sa ku mne iPhone 4. davnejsie bol vytopeny, nasledne v servise kde ho spojazdnili, vymenili baterku a ine. Pred par dnami bol iphone v klude na stole, ked sa ho majitel chytil tak bol horuci a nejde zapnut odvtedy. Druha baterka nepomaha. Niekto napad co by sa dalo spravit? aj ked pochybujem :)

robossss
    Účastník (Participant)

tak najnovsie vypisuje po pripojeni k PC ze iphone je v rezime zotavovania, dam obnovit, vypise caka sa na iphone. iPhone sa zapne svieti jablko so spodnou listou ze nieco natahuje ale za 25 min sa nic nenacitalo. iPhone je popri tom strasne horuci ani drzat sa neda

eraserv6
    Účastník (Participant)

Rozobrat a zistit co sa zahrieva. Ak doska tak sa s nim treba rozlucit.
    Ak by si bol sikovny obchodnik tak by si mi ponukol na predaj displej bo jeden na ip4 by sa mi teraz naramne zisiel. Aka by nanho bola cena?:-)

christopher
    Účastník (Participant)

Akym sposobom bol spojazdneny v tom servise?

robossss
    Účastník (Participant)

ten iphone je uplne na šalat, display aj zadok rozbity. to ako bol spojazdneny nevie ani majitel. bol rad ze mu rok potom drzal. Zahrievat sa zacina od pamatoveho cipu az po chvili je cely telefon horuci. iPhone je uz nepouzitelny, akurat mid-frame sa mi zide z toho.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.