Vymena software na ipod classic 30 GB 5TH

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vymena software na ipod classic 30 GB 5TH

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    potter1
    Účastník (Participant)

caute mam Ipod Classic 5th a neviem co sa z nim stalo ale proste nejde nijak zapnut iba ked ho dam do nabijacky a potom napise na zhasnutom dyspleji please wait low battery a potom zasvieti je tam taky obrazok ako smutny ipod a pise tam kontaktujte ipod support a potom zhasne a znova pise low baterry a tak stale dookola :( ….:/ neviem ale myslym ze sa tam stala nejaka softwarova chyba alebo je zla baterka lebo ked neni v nabijacke tak ani nenabehne … velmy sa do neho nevyznam da sa na nom vobec vymenit software?? a dokazem to aj ja sam?? dakujem za odpovede :D

potter1
    Účastník (Participant)

halooo poradite mi niekto prosiiim….

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no skusit ho zapichnut do usb – musi byt naisntalovany iTunes a cez to sa updatuje/restoruje software.
    Ale ikonka „smutneho ipodu“ nevesti nic dobre a je dost mozne ze to bude nejaka hardwarova chyba.

potter1
    Účastník (Participant)

nereaguje proste sa len zapne stale zasvieti ikonka a zase sa vypne a to stale dookola …:/ nereaguje na PC..:(

opako
    Účastník (Participant)

mam ten isty problem……dnes alebo zajtra by mi mala dosjt nova baterka tak potom dam vediet ci pomohlo.

opako
    Účastník (Participant)

tak dnes som vymenil baterku a stale mi pise Please Wait very low battery uz ho naijam 6 hodin …neviem co je s tym

potter1
    Účastník (Participant)

problem som nijak nevyriesil ….je tu niekto kto by vedel pomoct? pripadne niekto kto by kupil ten ipod na suciastky? navrhnite cenu… piste na potter1stevo@gmail.com

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.