výmena

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    wonderman
    Účastník

čaute pred mesiacom som si kupil ipad mini a ipad 2 cez mzone.sk cez internet .. čítam rezencie a som niaky nespokojný .. ipad mini je ešte nerozbalený a chcel by som sa spýtať či nemate skusenosti s výmenou s original mzonom ? ja by som im vratil moj ipad mini neotvorený, nepoužitý, nepoškodený a v originál balení a oni by mi dali ipad whit retina + moj doplatok je to možne ? najhoršie na tom že na stranke pišu že ho vymenia len do 14 dni a ja už ho mam cca mesiac doma :/

korado87
    Účastník

keď je nerozbalený a nepoužitý tak ho predaj… pokiaľ viem, je celkom dopyt po nich a nie sú…

wonderman
    Účastník

jediny problem že na zaručnom su 2 ipadi .. nemam to ako predať …

Cibike
    Účastník

aky zmysel ma kupit si ipad mini a ipad 2, ked sa jedna o uplne rovnaky hw, akurat jeden je mensi a druhy je väcsi, ale inak medzi nimi nie je ziadny rozdiel? nic v zlom, ale pride mi to ako maximalne nezmyselna kupa, divim sa, ze ta na to neupozornili uz v predajni

wonderman
    Účastník

v tom že sestra chcela vačši a ja menši …

korado87
    Účastník

v predajni chcú predať, prečo by na to mali upozorňovať? Kiež by bolo viac takých zákazníkov…

wonderman: napíš mi mail odkiaľ si a tvoju orientačnú cenu, ďakujem, kontakt mám keď klikneš na meno

wonderman
    Účastník

niake riešenie s tou fakturou ? su na nej 2 ipadi .. možem predať jeden ipad a zaruku prefotenu ?

stefan.stefanov
    Účastník

jasne ze mozes predat, na reklamaciu pripadnu nepotrebujes original blok ani fakturu… bez problemov mozes predat s kopiou alebo skus ist normalne do predajny a popytaj ci nemozes vratit, pripadne ti daju dole dajaky storno poplatok may be… ;)

Hurfo
    Účastník

Mam otazku z coho si nespokojny ked si ten mini ani nerozbalil? Z recenzii? A druha otazka preco sa pytas na fore a nie v predajni? Naber odvahu zober iPad a sup ho do predajne. iPad mini je nedostatkovy tovar a ked este doplatis na retinu asi ani rozmyslat nebudu.

wonderman
    Účastník

Hurfo lebo na nete pisu na ich original stranke ze tovar vymenia len do 14 dni a ja ho mam uz mesiac doma

Hurfo
    Účastník

Tomu rozumiem ale preco to chces vymenit?
    A za druhe myslis ze ti na fore pomozeme lepsie ako v predajni?

Jozef Remen
    Účastník

pockaj pockaj, ak tomu dobre chapem, sestra chcela mensi iPad. A ty si na zaklade nejakych pofidernych nazorov pseudo recenzentov (predpokladam, ze nie REALNYCH VLASTNIKOV) rozhodol ZA SESTRU, ze to nebude dobre.

No nic proti, ale Tvoje uvazovanie mi pride ako riadne, ale fest riadne mimozne…

dfx
    Účastník

Jozef Remen: Chapes tomu zle. Sestra chcela iPad 2 a aj ten ma. On chcel iPad mini ale este ho nerozbalil a rozmysla, ci by nebol prenho lepsi ten najnovsi s retinou.

wonderman: Tu v diskusii nic nevyriesis. Na vratenie ani vymenu nemas zakonny narok. Zober ho do obchodu a mozno ho vymenia, ale nie je to ich povinnost. Len si to mal skusit skor a nie teraz.

raul
    Moderátor

Nechaj si ho, rozbal, budes spokojny :)

Ak to chces vymenit v mzone, tak tu nebasni, dvihni svoju … alebo telefon a informuj sa priamo u nich, džízs :)

wonderman
    Účastník

dá sa to vymeniť …

Apple Mac
    Účastník

Ja ho kupim ipad mini a cena?

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.