vymazanie tel. zoznamu, kalendáru a pod.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes vymazanie tel. zoznamu, kalendáru a pod.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    hugohugos
    Účastník (Participant)

ahojte, chcem dať synovi môj iPhone 4 a potreboval by som z neho vymazať tel. zoznam, kalendár, poznámky a pod., ale nechať mu tam aplikácie. Dá sa to nejako urobiť.

odklizec
    Účastník (Participant)

Bez JB ne-e. Resil jsem podobny problem. Nejjednodussi reseni bez JB, je pomazat obsah tech aplikaci a pak jeste vsechny nechtene applikace strcit do nejake slozky. Osobne mi taky chbi neco jako parental mod, kde bych nadefinoval ktere apps se nemaji zobrazovat. Pripadne moznost nahazet apps do nejake slozky a slozku pak zamknout.

hugohugos
    Účastník (Participant)

tak to je smutné, v apple asi nemajú decká, ale tí majú vlastne lacnejšie mobily, dajú decku aj nový, hehe …

suley
    Účastník (Participant)

ked si v itunes zvolis aby sa ti nesynchronizovali tie veci, ktore spominas a manualne z iPhonu vyhodis vsetky ucty, ktore tam nechces mat a syn ak teda chce si prida svoje. Jednoducho aby sa ti synchronizovali iba aplikacie.
    tak by to neslo?

vince
    Účastník (Participant)

Ja by som asi vymazal celý iphone (DFU mode) a potom synchronizoval len apps.

danocoys
    Účastník (Participant)

premazat a nahodit App nanovo do cisteho iPhone.. praca na kolko 30 minut max.. ani nie. Zalezi kolko App tam chcete mat.

ocemk
    Účastník (Participant)

Prisiel som na to ako vymazat tie kontakty, ak mas iOS 5 tak nastavenia> iCloud> vymazat ucet

hugohugos
    Účastník (Participant)

dík, urobil som to podľa vince a danocoys, podľa ocemk – iCloud kontakty sa síce vymažú, ale kontakty v telefóne zostanú – tie, ktoré neboli preradené do iCloud – ale tiež dík.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

ocemk: fakt genialny napad :D

A tvoje kontakty su v hajzli… nebolo by predsa len jednoduchsie kontakty si v iCloud ponechat a len odstranit iCloud ucet z nastaveni iPhone?

ocemk
    Účastník (Participant)

jozef remen: vies keby si zarozmyslal trosku… ja som napisal vymazat iCloud ucet z telefonu nie ho uplne vymazat… nevadi ze nechapes…

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

chapem, ale cital som v rychlosti. Lebo aj taka volba je.

Mea Culpa…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.