Vydrz baterie po update na 7.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vydrz baterie po update na 7.1.1

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    shiro
    Účastník (Participant)

Cafte,
    po update na iOS 7.1.1 sami vidi, ze sa mi skratila vydrz baterie. Mam iPhone 5 16GB a nastavil som ho vzdy rovnako, vypnuty BT, vypnute LTE, vypnuty airplay, pouzivam max. wifi, jas displeja mam stale rovnako atd.
    Ziadne nove appky som tam nedaval. Pred par dnami mi zbehol z 35% na 15% len pocas noci, nic sa s nim nedialo. Dalsie noci to uz nespravil, no vyzera to, ze bateria pada rychlejsie.

Stretol sa dakto s dacim podobnym?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Mas to odmerane?

scenic
    Účastník (Participant)

Aj ja mam taky pocit ze mi po update baterka rychlejsie odchadza. Pred tym cez vikend som v pohode koncil niekde na 50-70% na konci dna. Teraz mam 33%…

shiro
    Účastník (Participant)

Jozef Remen -> presne som to nemeral, ale rozhodne tam je nejaky rozdiel. Bezne mi cez noc (mobil v klude, zapnute len wifi, pripadne 3G) spadla baterka o nejakych 5%, teraz je to kludne aj 10-15%. pouzivam mobil viac-menej rovnako kazdy den (nejake hovory, facebook, sms) a vecer mavam baterku na nejakych 40%, toto sa predtym nedialo a maval som aj 60%. Proste zrazu vidim ze sa viac vybija.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Skus restore bez zalohy… mne to pomohlo pri prechode z ip4 na ip5S. Tiez cez noc sla o cca 10% po restore 1-2%

odklizec
    Účastník (Participant)

Po kazdem update se vynori skupina lidi, kterym „klesla“ vydrz baterky. Pak je tu i skupina lidi, kterym najednou vydrzi telefon vic. Ve vetsine pripadu se jedna bud o davovou sugesci, cistou nahodu zpusobemou jinou aplikaci/nejakym nastavenim, nebo ciste placebo (v pripade delsi vydrze). Fakt si to jen sugerujete :)

Zkuste v tomto poradi:
    – povypinat apps na pozadi
    – telefon vypnout/zapnout
    – restart s podrzenim power a home tlacitka
    – reset sitovych nastaveni
    – reset bez nahrani zalohy

Pokud nic z toho nepomuze, problem je bud v baterce, nebo holt telefon pouzivate jinak. U minor updatu jakym je 7.1.1. by se jakekoliv ovlivneni vydrze baterky (at uz pozitivni nebo negativni) rovnalo spis zazraku.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.