Výdrž batérie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Výdrž batérie

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Jakub Cuba
    Účastník (Participant)

Ahojte viem že tu už bolo kopec tém o výdrži batérie ale nikde som sa nedočítal o mojom probléme. Mám nový mac book pro 2012 mám ho asi mesiac na začiatku mi vydržala batéria 7 hodín teraz už iba niečo cez 4 hodiny a pri tom bateriu vždy nabijem a vybijem úplne (teda takmer úplne) a až tak dám nabiť. štve ma to lebo sa o neho starám jak len môžem a po úplnom nabití mi ukazuje výdrž baterie na 4 hodiny a niečo skoro o tri hodiny nižšia výdrž ako pred pár dňami. Je to normálne? vedeli by ste mi pomôcť s týmto problémom? ďakujem :)

Jakub Cuba
    Účastník (Participant)

Myslím si že sa mi aj trošku prehrieva a mám ho dokonca na podložke. Prosíííím HELP :)

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

pozri aplikacie/utility/monitor aktivit ci ti nieconezere cpu osobny myslim ze mas nainstalovany KIES na samsung sync a ten to robil

iMartin
    Účastník (Participant)

Nestaraj sa o to. Keby si sa o to nestaral od začiatku a nabíjal hocikedy, nemáš teraz problém. Nechávať úplne vybiť opakovane a vždy je asi to najhoršie čo si mohol urobiť.

http://www.apple.com/batteries/

Dreamer
    Účastník (Participant)

Cau no problem je v tom,ze zdravie tvojej baterky je dost zle. Ja som mal podobny problem ale mensi. Mam MBP Mid 2012 a mal som zdravie na 79 percent a po nakalibrovani som sa vratil na 90 percent.
    Asi chces navod ako kalibrovat. Je to jednoduche. Treba Mac uplne nabit do 100% potom uplne vybit az tak,ze sa sam uspi a potom ho mas nechat 5 hodin na pokoji. Ja som si to naplanoval tak,ze som ho vybil vecer,cez noc som ho nechal vybity a rano som ho uplne nabil do 100% a potom nechal na nabijacke cely den. Potom opat vybit do uspania a uplne nabit a baterka by uz mala byt natom lepsie.
    Za pokus nic nedas. A kolko mas cyklov?
    Chod do appstoru a stiahni si aplikaciu Battery Health. Dozvies sa o svojej baterke uplne vsetko.
    Tu je link:
    https://itunes.apple.com/ca/app/battery-health/id490192174?mt=12
    A uvidis ako natom tvoja baterka je.

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Taktiež skús SMC a PRAM reset.

Jakub Cuba
    Účastník (Participant)

ďakujem veľmi pekne za rady :) a čo je SMC a PRAM reset? :D som totiž fakt začiatočník :)

Dreamer
    Účastník (Participant)
    Jakub Cuba
    Účastník (Participant)

ďakujem :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.