vybíjanie baterky Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes vybíjanie baterky Iphone 4

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    doddo4
    Účastník

zdravím, mám iphone 4 asi 4 mesiace a stala sa mi taká vec, že keď som mal baterku zhruba na 25% tak sa mi v priebehu 10 hodín vybila na 3% a to som telefón ani nepoužíval. Telefón je jailbreaknutý asi 3 mesiace a doteraz sa to neprejavilo niak na výdrži batérie, ani žiadne nové apps som neinštaloval do telefónu posledné 2 mesiace. Neviete čím by to mohlo byť? Ináč telefón je z USA a odblokovaný cez gevey, ale to by s tým nemalo nič mať spoločné. Dá sa nejako zistiť, nejakým softwarom na akú mieru je baterka opotrebovaná, tak ako sa to dá zistiť pri notebookoch? Dik

mrzo
    Účastník

Aj na nejailbreaknutom telefone sa mi za nieco vyse rok co ho mam, par krat stalo, ze napriklad cez noc sa vybil aj o 50% pripadne sa aj uplne vypil, bolo to hlavne na starsich iOS verziach. Predpokldam, ze tam doslo k zacykleniu nejakeho systemoveho procesu, alebo nieco podobne. Nieco podobne sa mi stalo aj teraz cez sviatky (raz), ked som casto pouzival zdielanie internetu – aj po jeho vypnuti sa telefon vybijal neuveritelnym tempom, presne tak ako keby som ho stale pouzival. Predpokladam, ze na jailbreaknutom telefone je situacia horsia, kedze je tam moznost popustat viacero roznych procesov, kde sa toto moze stat, v nejailbreaknutom su to len tie systemove. Ale treba povedat, ze v mojom pripade su to ojedinele pripady a celkovo som s vydrzou iPhonu 4 velmi spokojny.

doddo4
    Účastník

No dnes som ho nabil a uvidím, či sa situácia zopakuje. Ináč mám iOS 4.3.3

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.