vyber telefonu: N900 alebo 3GS?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes vyber telefonu: N900 alebo 3GS?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    Príspevky
  • #67974
    madmann
    Účastník (Participant)

    zdar ludia. neudupte ma hned pod zem kvoli tej nokii, ale rozhodujem sa medzi tymito dvomi telefonmi. išli by ste jednoznačne do ufóna? a ked uz, tak mam kupit 3GS, alebo pockat na novy ufón? vdaka.

    #198211
    monicqa
    Účastník (Participant)

    mas mac? tak iphone

    #198215
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Hmm radsej tie nove HTC (Desire, Legend…) s Androidom ako tu Nokiu – vyzera hrozne a nemyslim len dizajn zariadenia…

    #198220
    madmann
    Účastník (Participant)

    monicqa: mam mac. ak by som nemal, tak bol by som o nieco ochudobneny pod windowsami?

    #198223
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    no to by aj mna zaujimalo ci je nejaka zmena v pripojeni iphona na macu a windowsu

    #198225
    monicqa
    Účastník (Participant)

    jedna vec je samotny itunes, ktory je pod windowsom dost hrozny. ak by si bol windowsak, asi by si mal hudbu niekde inde. na synchro s iphonom ale “treba” itunes.

    druha vec su aplikacie – mnohe skvele apps maju verziu pre iphone a desktop, a ta desktopova pocita s macom.
    takze podla mna pod macom je pouzivania iphonu omnoho komfortnejsie, kedze je to pod jednou strechou.

    mat windows, asi si kupim tiez nejaku nokiu alebo htc.

    a este jedna vec ktoru som nespomenula – internet v mobile. ak nemas/neplanujes, vela moznosti iphonu tym padom nevyuzijes, a je zbytocne za to platit.

    #198226
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    Bez všetkého ber iPhone 3GS. Ja som sa rozhodoval zas medzi tými novými X6 modelmi – Xpress a nakoniec som si vybrali iPhone 3GS. Výborné vyhotovenie (Nokie sú plast…), dizajn, neskutočne mnoho aplikácií na Apple App Store + dokonalá súdržnosť s Macom.

    Jediná možnosť je počkať tak 2 mesiace, kedy by už mal Apple predstaviť nástupcu 3GS.

    #198229
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    pockat cca dva mesiace na predstavenie, potom cakat dalsie dva kym, sa zacne predavat, potom cca tri mesiace kym sa oficialne dostane na slovensko, a mozno niekedy v decembri aj naozaj budu mat nasi uzasni operatori nejake kusy na sklade (vlastne skusenosti s 3GS – 32GB)

    #198230
    macblogger
    Účastník (Participant)

    medzi dalsie plus iphonu sa moze zaradit bazarova cena – kde si apple produkty vseobecne drzia vyssiu hodnotu, teda nokia pri rovnakej kupnej cene sa predava lacnejsie – co je pre teba ako predavajuceho nevyhodnejsie.

    EDIT: Xorpi: uslo mi nieco ? iphone nie je z plastu ???

    #198231
    Adrian91
    Účastník (Participant)

    Ja by som necakal. Nevies kedy to pride a co to bude. Moze to byt o tyzden, moze to byt o pol roka. Radsej si ho kup a uzi.

    #198246
    DoubleJ
    Účastník (Participant)

    Ako uz spomenula monicqa, ked mas Mac, tak iPhone… Ja som sa nakoniec rozhodoval medzi 3GS, N900 a HTC HD2, telefon vyberal uz od zaciatku predaja SE X1, teda cakal vyse roka furt na nejaky lepsi a lepsi model, no raz som sa konecne vybral do obchodu vsetky telefony si osahat a jak som zistil, ze to ovladanie N900 ci HD2 je sto rokov za iPhonom, o par dni mi 32GB 3GS lezal na stole… A nelutujem… S Macom, teda iTunes na Macu, si rozumie krasne, bohvie, ako by si rozumela N900 ci HD2ka, ovladanie je super, proste ten telefon sluzi tebe a ty nemas kazdu chvilu nutkanie hodit ten telefon o zem, pretoze nereaguje tak a nerobi to, co si si predstavoval…

    Takze long story short: Ak mas Mac a nepotrebujes s telefonom robit rozne experimenty (ako insalovat na N900 OS X – co sa nejakemu tipkovi fakt podarilo) atd, tak si pekne kup iPhone a necakaj, pretoze to by si mohol cakat ako ja furt na nieco novsie a lepsie… Kup si a uzivaj si…

    #198247
    monicqa
    Účastník (Participant)

    amen :)

    #198250
    stranger
    Účastník (Participant)

    Tak urcite nieco s Androidom. Mam 3gs a Motorolu Milestone. Iphone je momentalne viac ako trocha moralne zastaraly. No a za cenu noveho Androida mas len bazarovy iphone.

    #198252
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    @ macblogger – pointa bola skôr to, že Nokia je až moc lacný plast a moc lacne to vo finále vyzerá… iPhone je z plastu, ale je viacej doriešený na detaily a tvar dizajn. Pocit z toho.

    #198254
    Anonymný
    Neaktívny

    co je to za hloupou otazku???? jiste ze iPhone !
    at mas maca nebo ne (taky jsem ho nemel, ale cim vice jsem delal s iPhone, tim vice jsem chtel i Mac)
    na M$ je iTunes take… rozhodne nebudes litovat…

    nekdo tu radil HTC… znam 4lidi s HTC, pouze jeden z nich je spokojen… (at uz maji diamonda nebo ne, porad se na tom neco kur.i), prijde ti SMS, nevsimnes si, jakasi ledka ti do 2h vymlati telefon, protoze blika a zere nadmiru energie (ok, mozna FW upgrade to jisti), jen si nejsem jisty jaky upgrade je potreba na vysoupanou kolejnici pri otevirani klavesnice (a majitelka take ne / a to se k nemu chova dobre)…

    nokia… to je pripad sam pro sebe..

    #198255
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Nesuhlasim, pokial viem na iPhone puka plast, zatial co o praklinach na Nokii som nikdy nepocul.

    #198262
    bawy
    Moderátor

    macblogger: očividne nechápeš o akom plaste sa hovorí..hovorí sa o plaste ktorý pri akomkoľvek pohybe telefónu vŕzga..najlepšie na nokiách je ten displej..ked chcete stlačiť musíte stylus zapučiť do skla skoro do puknutia..radím rozhodne iPhone..najpredávanejší mobil na svete.

    #198264
    macblogger
    Účastník (Participant)

    to urcite nie, mal som v na par dni low end dotykovu nokiu 5530 a mozem z vlastnej skusenosti potvrdit ze stylus je nepotrebny, vsetko islo uplne v pohode dotykom. a to bol low end.
    cize pri vyssiom modely je displej este lepsi, apple nie je jedina znacka ktora upgraduje…vlastne neupgraduje :)

    #198267
    igino
    Účastník (Participant)

    .

    #198275
    babo
    Účastník (Participant)

    podla mna naopak low end a middle range dotykove dislpeje su priserne a je otazka casu kedy dostane clovek chit hodit telefon s takymto displejom o zem. Nikia 5800 nevynimajuc treba, aj ked nie jenvylozene zla.
    nokie som osbne mal vzdy rad, ale telefony s os im nikdy nešli. možno ešte e51 a teraz e 52, za ktorú ale nevedia čo by pýtali. a Nko je katastrofa, obzvlášť posledná N97. ja som za 3 mesiace na iPhone nezaznamenal jedine zamrznutie ani len aplikacie, reštart telefónu, to fakt ani omylom. navyše n97 má úplne nedotiahnuty firmware a na svoju vlajkovu loď pečú, majú proste xyz modelov a to všetko udržiavať nestihaju. takeze po skúsenostiach s n97 dvoch kolegov Nko už nikdy a to som nad ním rozmyslal svojho času.

    wimdows mobile 6.5 a nižšie sú uplna katastrofa aj v HTC. leda počkať na 7.0, keď už niekto musí win. android čo som zatiaľ skúšal, tak ešte pomalé a slabota, ale androidu držím palce.

    iPhone má ale tiež pár chyb, nie každému musí vyhovovat. mne však zatiaľ vyhovuje dosť. keby mal lepší príjem signálov a o 50 % vydržala baterka, bol by som spokojný úplne na 100%

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.