Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Vodotesné obaly na iPhone 5
- This topic has 24 odpovedí, 10 hlasov, and was last updated pred 10 years, 4 months by sleeperko.
-
AutorPríspevky
-
9. júna 2014 o 9:14 #100525bawyModerátor
Zdravím, máte niekto nejaký typy na vodotesný obal k moru na iPhone 5?
pozeral som toto http://www.cyklon.sk/eshop/obaly-na-iphone/iphone-5/vodotesny-obal-lifeproof-na-iphone-5.html
Máte s ním niekto skúsenosti? vďaka
9. júna 2014 o 11:17 #384558M@thewÚčastník (Participant)Vyzerá ako kópia Lifeproof Case :-)
http://www.amazon.com/RedPepper-Waterproof-Shockproof-Dirtproof-Iphone5/product-reviews/B00DFFUGDS
9. júna 2014 o 15:06 #384596maros.vÚčastník (Participant)Radsej si priplat za original Lifeproof, ten je v pohode, osobna skusenost … tamten je evidentne akysi fakovy …
9. júna 2014 o 15:11 #384598minarikd5Účastník (Participant)Hitcase Pro iPhone 5/5S – výborná skúsenosť.
http://www.mzone.sk/darceky-pre-iphone-hitcase-pro-for-iphone-5-5s-5070
9. júna 2014 o 18:10 #384650evikÚčastník (Participant)ja som si na dovolenku zaobstarala Griffin Survivor Waterproof + Catalyst – maximálna spokojnosť, prežil vodu, piesok aj Piña Coladu :)
http://www.mzone.sk/obaly-a-puzdra-pre-iphone-5-5s-survivor-waterproof-catalyst-for-iphone-5-5s-black-clear-55449. júna 2014 o 22:52 #384682panluboÚčastník (Participant)Lifeproof je paradny vodotesny obal, pouzivam ho uz druhy rok. Nikdy som s nim problem nemal, krasne foti a nataca videa pod vodou, kupil som si aj stojan na bike a pouzivam ho aj tam. Luxusny obal, da sa s mobilom robit v podstate vsetko ako bez obalu. Podla mna lutovat nebudes. Ale urcite davaj pozor aby si nekupil nejaky fake. Ja som ho objednaval napr z alzy. ;)))
10. júna 2014 o 15:21 #384719iTuxxModerátorTo puzdro lifeproof ma zaujalo. Ako je to s kvalitou hovoru? Da sa pouzivat aj denne, alebo je to len take puzdro do extremov?
Ta cena je riadne vysoka (na moj vkus).10. júna 2014 o 22:10 #384761panluboÚčastník (Participant)Da sa samozrejme pouzivat denne. Kvalita hovoru je o nieco nizsia ale myslim uplne uspokojiva. Ja osobne ho pouzivam len na bike a ked sa idem niekam kupat. Ten pocit ze nemusim nechavat iPhone na lehatku je na nezaplatenie. A potesi aj moznost fotit pod vodou. Urcite aspon v mojom pripade dobra investicia. Za kvalitu treba hold priplatit.
11. júna 2014 o 11:32 #384796bawyModerátorTak som objednal lifeproof fre, som zvedavý, dúfam že to vydrží :)) má v balení nejakú šnúrku na ruku?
11. júna 2014 o 13:14 #384799HurfoÚčastník (Participant)Bawy prever si co to je zac. Ja som odtial chcel kupit pred rokom ked inde stal 70-80€ a u nich cca 50€ a potom od nich vyliezlo ze to „je life proof ale nie z USA ale zo Singapuru“ tak som to nakoniec zrusil.
Daj potom vediet ako si dopadol a pripadne ak ho budes testovat ci test presiel.11. júna 2014 o 14:59 #384806iTuxxModerátorTak ked je to pravda, idem si to objednat aj ja. Chcem to do drziaku k moto, pri bazen a k moru/jazeru. Takze tiez to ako nonstop mat nebudem. Este sa spytam: ako je to s castym otvaranim/zatvaranim? Je to odolne v tomto smere? Tiez mam zaujem o fre.
13. júna 2014 o 10:18 #384959bawyModerátoriTuxx: vyzerá to zaujimavo, od včera to mám doma, hral som sa s tým aj vo vode, všetko je úplne v pohodičke, najprv som robil test …servitka do puzdra na hodinu pod vodu…žiadna voda neprenikla tak išiel iphone na ostro..myslím že častým otvaraním a zatváraním problém nebude lebo to čo to robí vodotesným je akési tesnenie medzi krytmi. Inak neotvára sa to 2x pohodlne.
13. júna 2014 o 11:20 #384962iTuxxModerátorVdaka za echo bawy. Uz to mam 2 dni objednane. V alze je lime verzia ktoru som si objednal nedostupna takze este musim cakat. Dufam ze to za tych nekrestanskych 80€ bude stat :-)
13. júna 2014 o 11:53 #384966maros.vÚčastník (Participant)Nie je prave lacny, ale myslim si, ze za tie peniaze stoji. Osobne som kupil uz druhe, pouzivam ho sustavne nasadene – nemam pocit, ze by mi stazoval bezne pouzivanie. Prave naopak, zachranilo mi fone niekolko krat aj pri ‚obycajnom‘ puzivani – odolnost pri pade je naozaj udivujuca. Sucastou balenia nie je ziadna snurka, len vodotesny adapter na 3.5 mm jack a handricka. Da sa vsak doobjednat rozne prislusenstvo na uchytenie – rozhodne by som odporucal armband:
http://www.lifeproof.com/en/iphone-5s-nuud/accessories/
Inak radil by som skor nuud, prve verzie fre mali celkom problem so znizovanim zisku na mikrofone a obcas vznikali cudne vibracie – zadna stena je totiz konstruovana tak aby fungovala ako membrana reproduktoru a zosilnovala zvuk, ked si prepnes hovor na hlasity odposluch. V dalsej revizii to bolo ok … Napriek tomu puzdro povazujem za najlepsi vyrobok na trhu v tomto smere – oi i pre komplexnu kolekciu realne vyuzitelneho prislusenstva …
18. júna 2014 o 17:36 #385252iTuxxModerátorDnes som si bol pre moje lifeproof fre limetkovo zelene a napisem par zisteni:
1. Hrozna kvalita zvuku z reproduktora. Za tie peniaze to mohlo byt vyriesene lepsie.
2. Tlacitko power je prilis natesno, to poctive cvakanie tam chyba.
3. Duhovy efekt ked sa predna folia dotkne displaya. To ma ale trapi najmenej.
4. Ta cierna guma mohla byt maksia.Naozaj asi najvacsie minus je kvalita zvuku z reproduktoru. Cela zadna strana rezonuje a zvuk vlastne tvoreny chvenim zadneho krytu. Ale zvuk je prilis tichy. Nedalo by sa to nejak zlepsit?
Ak sa nebudem divat na peniaze, je puzdro idealne na kupacky a outdoorove aktivity.
Ja som si ale zaplatil za nonstop puzdro o ktorom ale neviem ci je hodne tolkych penazi. Fakt mam zmiesane pocity.Na vnutornej strane predneho krytu je cez otvor na sluchatko nalepena nejaka vec a pri vlozenom telefone to je vidiet ako je predok vyduty. To tam ma byt? To je ta membrana pre zvuk?
Na zadnej strane vnutri mam cez okienko tiez kusok bielej pasky. Nezavadza, ale jej vyznam si neviem vysvetlit. Nie je to indikator vlhkosti alebo take nieco?
19. júna 2014 o 9:50 #385274panluboÚčastník (Participant)No na kazdodenne nosenie si viem mozno predstavit to lifeproof nuud. Mam iPhone 5S minuly rok este ked som mal 5 som si kupil to fre, ale nosim ho len na bike a k vode. Neviem si predstavit ho nosit nonstop. Kvalita hovoru je o cosi nizsia a hlavne mna je niekedy zle rozumet… Ale svoj ucel splni. Pokial iPhone 6 nebude vodotesny tak urcite pojdem zase do lifeproof puzdra. ;)
19. júna 2014 o 11:26 #385277iTuxxModerátorNasiel som este Ballistic hydra. Ma s nim niekto skusenosti? Rozmyslam ze toto fre vratim a zoberiem tu hydru ak bude lepsia.
19. júna 2014 o 12:21 #385280maros.vÚčastník (Participant)Skor by som isiel do toho nuud ako fre ako som uz pisal – nedostatky so zvukom by mali byt vyriesene. Rovnako pouzivam aj Lifeproof pre iPhone 4, bez akychkolvek tazkosti spojenych so zvukom ci mikrofonom. To free bolo dost nestastne …
Kvalita zvuku sa da trochu ‚drevorubacsky‘ vyriesit docasnym vsunutim tenkeho papierika medzi zadnu stenu iPhonu a puzdra …
19. júna 2014 o 13:48 #385285jano68Účastník (Participant)Je jasne ze ak chcete vodotesne puzdro musi byt telefon uplne uzavrety a tym padom bude zvuk vytvarat nieco ine ako primarny reproduktor v iPhone :-) .. nieco co bude prenasat rezonancie. Bud chcete vodotesny obal alebo super zvuk.. oboje nejde a este najlepsie za 10€ :-)
LifeProof je vyborne puzdro ale v ziadnom pripade nie je na denodenne nosenie..
Ja ho pouzivam na motorku a je vyborne za kazdeho pocasia..19. júna 2014 o 14:43 #385288iTuxxModerátorjano68: presne take puzdro chcem: super zvuk, vodotesnost a za 10€ :-D pozeral som nejake videa fejkov a tie boli tiez vodotesne :-)
v akom drziaku na moto mas to puzdro?maros: mam najnovsiu generaciu fre, ja nemam zvuk nijak zniceny, akurat je prilis potlaceny a slaby na moj vkus a to mi vadi :-(
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.