Vie niekto odblokovat iP4 od AT&t 4.11.08 ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vie niekto odblokovat iP4 od AT&t 4.11.08 ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    re88ne
    Účastník

Dakujem za kazdu odpoved :)

P4r4doX
    Účastník
    re88ne
    Účastník

Ale si trapny!!! To som urobil ako prve ty trapko ! Chcel som niekoho kto na skusenosti alebo mi to odblokuje za peniaze, trapko

mrzo
    Účastník

2 re88ne
    – za prve, co ty chces a myslis si, ze chces, zvysok sveta bohuzial nema ako vediet, pokial to tu nenapises
    – za druhe, len po zbeznom prebehnuti toho „co si urobil ako prve“ by ti malo byt jasne, ze to zrejme zatial nejde
    – za tretie – otazka v nazve temy ako by si si mohol vsimnut, je vidiet dost na prd, pre buducnost ju skus napisat aj v texte spravy a skutocne podrobnejsie

P4r4doX
    Účastník

Keby si to urobil ako prve, tak by tu nebola tato tema. Hned na prvom linku co nasiel google mas pekny navod. Musis downgradnut na 4.3.5, aby sa ti downgradnul BB a potom urobit custom FW iOS 5 s BB 4.10.01 a unlocknut Gevaykou. Hacik je v tom, ze Apple uz nepodpisuje iOS 4, cize sa to da iba, ak mas savenute hashe (SHSH). A ak chces davat niekomu peniaze, tak ich daj rovno attcku za oficialny unlock. GL a nabuduce nekupuj locknuty telefon ;)

mrzo
    Účastník

2 P4r4doX – ten downgrade uz ale nefunguje nie? Nejaku dobu to slo, ale potom ludia hovorili, ze ten postup nie je funkcny…

EDIT: aha, prehliadol som „savenute hashe (SHSH)“

re88ne
    Účastník

no ja si myslim, ze otazku je pekne vidno !!! hned na lavej strane ( prave sa diskutuje )
    a na nete som to nasiel ale vzdy je sanca, ze som mozno nie az taky dobry v anglictine a mozno mi niekto pomoze tu ! ale vy blbci viete len zhadzovat, namiesto toho aby ste pomohli ! primitivny slovensky narod !
    a este som ho nekupil ! len si najprv zistujem ci by sa to dalo odbloknut, ja iP4 mam z Telekomu ale chcel som aj pre priatelku, za vyhodnu cenu, preco nie. Ale kedze sa neda odbloknut tak nic z toho :)

choroner
    Účastník

re88ne > ked budes ludom nadavat do blbcov a vybuchovat vzdy ked nebude podla teba a nebude ti vyhovene okamzite, tak sa k spravnej odpovedi nedostanes NIKDY.
    Keby si venoval hned viacej casu pri pisani tohto vlakna, nemuselo by byt pretliachanych niekolko riadkov zbytocnostami a ten kto by vedel, tak by ti pomohol.
    nadpis ma uputat, popis ma blizsie vysvetlit co chces a co chces zato dat (ako si pisal vyssie,ze si ochotny aj zaplatit).
    Tym poslednym prispevkom si sa zhodil sam a sorry,ale ak uvidim,ze ziadas o pomoc tak aj ked budem vediet ti uz nepomozem !

re88ne
    Účastník

no neviem co som napisal zle, ved v nadpise je vsetko co ma byt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a nadavat budem ked su tu len ignoranti, ktory si o sebe myslia neviem co ! a vedia len zhadzovat ! nie zeby napisal k veci ale bude pisat o googli ! vsetko je v googli ale ja som sa pytal, a cakal som odpoved a nie nejaky priblbly argument !
    a este nieco, prispevok som pisal v aute ce iP4 ( nemal som velmi cas ) a chcel som, ze kym pridem domov budem mat nejaku odpoved, lebo ten iP4 o ktorom je rec som mohol kupit v priebehu cca hodinky, potom dotycny musel odist ! a nechcel som vypisovat blboviny cez mobil ! teraz som uz doma na macu tak pisem trochu obsiahlejsie …
    dufal som, ze kym pridem domov bude tu pekna odpoved, ale tu bolo len zhadzovanie ako skoro stale od tych NADludi, ktory su tu !

ja sa do tychto veci az tak nevyznam, tak preto sa pytam !

P4r4doX
    Účastník

To si mohol napisat hned. Ako ti my môzeme pomôct, ked ani nevieme, co konkretne chces. Ja sa tu nehram na niejakeho NADcloveka, ale proste radsej riesim dôvod ako nasledok. Mal si napisat podrobnosti. Ja som pisal vsetky prispevky na iPode a teraz sa tu nejdem neviem co, ze sa na tom neda pisat. Na iPode som napisal uz aj zopar clankov. Ked si ho obratis do horizontalnej (lezatej) polohy, tak sa na nom pise v celku dobre a ked uz chcem zmysluplnu odpoved tak obetujem tych 3-5min. na popis problemu.

OT : zopakuj si plural vzoru pekny (napisal si „NADludi, ktorY su tu“, spravne ma byt „NADludi, ktori su tu“‚). Hlavne, ze pred chvilou si povedal „primitivny slovensky narod“ a ty nevies ani materinsku rec.

hatto
    Účastník

ja sa zastanem re88ne, ma pravdu, ze v kazdom prispevku, v ktorom sa niekto pyta na navod, tak hned prva rada je „googli“, na co je potom toto forum? dajme sem jedinu temu kde bude koment „vygoogli si“…

myslim ze 90% ludi co sa aktivne zapaja, vie co je google a pyta sa lebo napr:
    – chce to pocut od niekoho kto s tym ma skusenosti
    – na nete x navodou a nevie ktory je spravny
    – nevie dostatocne dobre anglicky na technicky clanok
    a vela inych…

a aj keby to bola hned prva odpoved na googli, co by sa stalo, keby sa to tu rozobralo? potom ked to bude riesit dalsi clovek z tohto fora, tak si to tu iba vyhlada.

forum by malo byt o pomoci, vlastnych nazoroch a rozumnej debate, nie o zhadzovani a vyvysovani sa a urazani ostatnych (teraz myslim aj re88ne-ho). Mame podobny zaujem – teda nieco co nas spaja.
    a ked uz niekto chce byt mudry z googlenim, tak preco mu neda konkretny link, ktory nasiel on?

alebo je moj nazor nespravny?

ps: samozrejme som to myslel v rozumnych a neduplicitnych temach nie typu „co je to jailbreak?“

raul
    Moderátor

re88ne: daj si poradit od chalanov, ktori uz vedia ako to chodi. Ano, da sa to robit aj tak, ako si to spravil ty, ale daj si poradit. Urcite to nikto nemysli v zlom. Netreba sa za kazdu cenu hned obhajovat a slahat nalavo-napravo…

vrabecc
    Účastník

to P4r4doX:
    povie mi niekto co vo vete >vie niekto odblokovat iP4 od AT?< je nezrozumitelne?????????? existuju na to len tri odpovede: -ano -nie -mozno,podla toho aky tam je iOS,BB atd. si madar,alebo inej narodnosti?ak ano tak to ta ospravedlnuje...

P4r4doX
    Účastník

@vrabecc
    Stacilo si to vygooglit.

@lordsoft

Dakujem za upozornenie.

vrabecc
    Účastník

to P4r4doX:
    poviem ti tajomstvo,na SVK niesi sam kto vie pouzivat google…
    a poviem ti este jedno tajomstvo,zijeme na SVK,nas rodny jazyk je slovencina,takze nie kazdy ovlada aj cudzi jazyk…

miro r
    Účastník

re88ne: akože vďaka je pre teba neznámy pojem. Viem to urobiť aj ja, nie prvýkrát ale za to ako si reagoval hneď na začiatku sa na teba vys……

re88ne
    Účastník

preco by som mal byt nervak??? vobec ! len ma vytacaju taky ludia co si myslia, ze vsetko vedia !

a to si zabil PARADOX, mna poucujes v slovencine a ty urobis taku chybu, ze to vedia tretiaci na zakladnej !

@vrabec, presne aj ja neviem pochopit, co je na mojej otazke nezrozumitelne !

@PARADOX
    – ja som si to vygooglil ale chcel som vediet nazor niekoho, kto mozno uz skusal, predsa kazdy den je nieco nove, a nie vsetky clanku v googli su aktualne ! a ked sa ti nepaci prispevok tak sa nepripajaj len aby si napisal, ze VYGOOGLI SI ! TRAPKO

Anonymný
    Neaktívny

nechajte ho, aj tak ten predaj mobilu uz nie je aktualny (podla toho, co som sa docital od autora). vsetko ostatne je zbytocne. pekny vecer.

P4r4doX
    Účastník

Ved v tych clankoch mas osobnu skusenost. A ze vsetky nemusia byt aktualne ? Neviem cim to je, ale ja som si myslel, ze ios 5 (s bb 4.11.08) vysielcca 2 mesiace dozadu, cize logicky prides na to, ze tie clanky maju najviac 2 mesiace, cize aktualne su. Nepoviem, ze by to bol jeden clanok na niejakom pochybnom portali, ale tych (v podstate rovnakych) clankov tam bolo vela, takze neviem, ci si myslis, ze na Macblogu su niejaki hackeri, ktori by ti nakodili ten unlock alebo co ?

re88ne
    Účastník

no napr. aj 2 mesiace su dost ! KAZDY DEN JE NIECO NOVE ! uz sa o tom nechcem bavit. nechajme to tak :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.