vibrácie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    mac zaciatocnik
    Účastník

ahojte, dnes sa mi stala taká čudná vec s iphonom.. Sestra sa mi na ňom hrala celý deň, ale hovorí že keď odhcádzala nechala mi 40% batériu.. tak hovorím dobre nevadí, lenže neskor som si našla zmeškaný na mobile, a volala som naspäť, lenže odvtedy sa mi vypol display, a začal vibrovať z ničoho nič, to sú také pravidelné vybrácie po 5 sekundách.. už som v koncoch, mám iphone 4, skúšala som všetko, dať na nabíjačku dať z nabíjačky, dávala som ho aj do počítača, a skúšala som aj volať si z ného čisla, zvonilo to v druhom telefone ale u mňa boli staré „dobré“ vibrácie..vibruje mi to už asi 3 hodiny a ja som v koncoh, ani neviem čo mám robiť.. a ako mám vybrať to kde sa dáva SIM karta? lebo ja som ho dostala už s tým ale neviem ako sa vyberá tooto z boku.. čo mám asi robiť? ďakujem vopred

Anonymný
    Neaktívny

reklamovat alebo ho daj do ccc.sk

iUser
    Účastník

musis spravit restart, stlac naraz home a power tlacitko „home je to okruhle a power podlhovaste na vrchnej strane telefonu“ podrz na par sekund, mala by sa ti objavit moznost vypnut telefon, vypni ho, ked sa vypne, potom ho znovu zapni, to by malo pomoct. ak nie potom restore http://support.apple.com/kb/ht1414

a pre pripad buducnosti, v krabici od iphonu najdes spinku, s nou sa da vybrat sim karta, malo by to byt aj v navode popisane. v sim karte to ale nebude.

raul
    Moderátor

skus podrzat home aj power tlacitko (teda vlastne dve co su na iphone) sucasne, asi na 20sekund – on sa v priebehu toho vypne (stale drzis) a uvidis logo apple. potom mozes pustit . to sa vola hard reset.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.