Vianoce 2010

Domov Diskusné Fóra Ostatné Vianoce 2010

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

caute, tak sa pochvalte .. mozno poradite aj mne :)

co kupujete rodicom a co surodencom ? ja mam vecny problem s tymto :)

raul
    Moderátor

Ja som chcel objednat dots gloves, ale uz som to nestihol… skoda, ze sa to neda kupit na svk.

Anonymný
    Neaktívny

ja som kupil mame kyocera keramicky noz.

icefire
    Účastník (Participant)

We all know one. They are hiding in every forum corner. The GRAMMAR NAZIS. Now with even more posts.

Sike1
    Účastník (Participant)

:D :D noo ja este neviem co kupim… ale icefire ma dostal tentokrat :D

poper
    Účastník (Participant)

nuda7: to mas z discovery channel? lebo nedavno tam bolo o ich vyrobe
    edit: alebo v poluse, http://www.keramickenoze.sk

Anonymný
    Neaktívny

… my uz mame pre rodicov kavovar :) este brachovia a je to :P

ps: kriste pane, teraz som si uvedomil ze co za hovadinu som napisal :D oprava .. „vecny“ :)))

piggee
    Účastník (Participant)

moja mama dostava moj biely macbook a ja som si dostal air 11″ :)

ivan.m
    Účastník (Participant)

novy vysavac na chalupu

wlamik
    Účastník (Participant)

Rodicom som kupil scrabble, uz su doma len dvaja tak aby sa mohli zabavit a mamina to vzdy chcela, plus dobre pre starsich ludi aby troska trenovali zavity. Sestra tej mam problem vzdy nieco kupit tak to riesim tak ze kupim jej detom a je to teda ja pre nu :), priatelka byva tak isto problem, ale tento rok som sa jej rozhodol kupit nove usbcko v tvare pandy (ma ich velmi rada :) ), nejaku francúzsku knizku a asi nejake spodne pradlo.

Mne sa zda problem skor ten ze sudia v poslednomc ase chcu aby som vyberal darceky im ale aj sam sebe, clovek ma potom dvakrat tolko starosti

mcgiany
    Účastník (Participant)

matke sluchadla k PC, este som si ale nerozmyslel ake. Nemali by byt in-ear a nemali by tlacit.
    ocovi neviem co kupit…je to strasne tazke, pretoze nikdy nehovori o tom, co by chcel. Ako keby mu nic nechybalo :D.
    So sestrou sme si povedali, ze si navzajom nic kupovat nebudeme, mame o starost menej :D. Dufam teda, ze tu dohodu neporusi :)
    A ja osobne neocakavam ziadny darcek, mne nechyba snad nic. A to co mi chyba si bud za peniaze nekupim, alebo je to nad financne moznosti velkej casti SK obyvatelstva :D

Frankie
    Moderátor

Do pozornosti dávam všetkým NOVÝ Apple Universal Dock (Apple ho pred pár dňami potichu upgrade-oval) :) Myslím, že je to perfektný darček pre každého majiteľa iPodu alebo iPhonu…

http://store.apple.com/us/product/MC746LL/A?mco=MTY3ODQ5OTY

Oproti starému je tam naviac USB kábel a hliníkový remote.

dubak
    Účastník (Participant)

Frankie, plus USB power adapter

Frankie
    Moderátor

@dubak Si ma potešil, o tom som ani nevedel :)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

s priatelkou sme mali minule vianoce dost financne zalozene,takze tieto nieco mensie,okrem takeho pekne zimneho saka som jej kupil decal na mbp…rodicom je to horsie, otca vybavim nejakym peknym salom/satkou mama chcela cizmy,uvidime :) sestre asi nic zatial, na silvestra ma narodky takze to asi potom nejak spojim…a krpatej segre fakt neviem co :D

wlamik
    Účastník (Participant)

zalezi co to je krpaty :) , podla mna sa krpatym kupuje najlahsie :)

Anonymný
    Neaktívny

ten noz nemam z discovery ani polusu. raz v brne v jednom obchodnom centre som videl daky stanok s keramickymi nozmi, dovtedy som nevedel co to je. tak som si to doma nasiel, precital par clankov a napadlo ma ze by to mohol byt dobry darcek. presiel som kopu diskusii kde hodnotili jednotlive znacky a vyslo mi z toho ze kyocera je asi zatial bezkonkurencna znacka. tak som to v dakom eshope objednal. mam ho uz doma, zadarmo mi pribalili aj daku keramicku skrabku. noz som aj nenapadne rozbalil a skusil. reze to fakt dobre.

raul
    Moderátor

Nuda: vies o tom, ze noze by sa nemali darovat?

Anonymný
    Neaktívny

efkoo: teraz leti nieco s nazvom Hello Kitty :D .. asi si to babiky a hracky, tak mozno sa to hodi malej segre :))

ps: ostatnym dik za tipy, mnoho z vas skutocne aj vie komu co :)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

arnie:hello kitty ma doma po strop…rovnako littlest pet shop hovadin a takych dakych malych pofidernych dinosaurikov…chcelo nintendo ds, uz ho dostala minuly rok, chcela notebook,dostala stary,skoro nefunkcny po segre,proste jej uz nic nechyba..asi :D a krpaty=o tri dni ma 9 rokov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.