vadne pixely

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Shasha
    Účastník (Participant)

Po 2 týždňoch nečinnosti zapnem ipod touch (2G) a hľa, hviezdna obloha…po 30tom vadnom pixely som radšej prestala počítať…nie sú vyslovene mŕtve, len pernamentne svietia inou, stále rovnakou farbou.

neviete niekto čím to môže byť spôsobené? nedošlo k žiadnemu pádu, dávam naň maximálny pozor

predpokladám, že to je podnet na reklamáciu. bol kupovaný v US, v decembri uplynul rok. vyreklamujem to aj na slovensku?

ďakujem

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no v US sa to predava len s rocnou medzinarodnou zarukou. Ak k tomu nemas Apple Care tak mas uz asi smolu. Kazdopadne mrtve pixely su dovodom na reklamaciu.

t6mas
    Účastník (Participant)

ja som mal presne ten isty problem ako ty, len mi ostaval este mesiac do vyprsania rocnej zaruky, tak mi vymenili kus za kus, ale zaruka sa mi nepredlzila, vraj oni to neberu ako vymenu, ale ako opravu nahradnym kusom.. wtf???

mno a zase pekne po roku dalsie zelene a cervene svietiace pixely.. niekedy sa objavia, niekedy zmiznu.. niekedy su dva.. niekedy aj 10..

len dufam, ze to iste necaka aj moj iPhone.. :)

Shasha
    Účastník (Participant)

hmmm no super…moc ste ma nepotešili chlapci :-/

Xorpi
    Účastník (Participant)

@Shasha – však tá mini sukňa čo som ti radil určite zaberie na servisákov záruka/nezáruka :D A prisľúbia ti aj rovno nový kus :) Fakt vyskúšaj sa ísť aspoň spýtať.

wbear6
    Účastník (Participant)

mne to na iphone robi chlad. Ked je dlhsie pod 10st tak zacnu svietit. Ked ho prehrejem, nie je problem, no ja som ho taky kupil :D aspon bol lacny, musim ho nosit v teple :D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.