uz nevydrzi to co predty, mrska

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes uz nevydrzi to co predty, mrska

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #61903
    alchymister
    Účastník (Participant)

    ahoj, mam iphone cca pol roka 16gb biely, na jedno nabitie mi vydrzal tak 2 – 3 dni, nie som extra telefonista, sms priemerne, surfujem cestou do a z prace, co je tak hodka denne, do toho pocuvam hudbu, liuminosity tak 20%, cize neny su extra zatazove podmoienky, pred dvoma dnami mi vsak vydrz z nicoho nic padla rapidne, rano vezmem plne nabity a na druhy den rano ho mam total vybity, co ma poriadne stve, som si zvykol na tie cca 3 dni toto sa mi nepaci, neviete v com to moze byt? dakujem vam

    #154036
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    nabijam v podstate kazdy den, ale ked je vikend, tak v pohode vydrzi od piatka do pondelka, bez nejakeho baterkoveho ubytku…

    #154038
    bawy
    Moderátor

    alchymister: nerobil si si posledné dni jailbreak ?

    #154039
    Sysellz
    Účastník (Participant)

    skus Restore firmware. Naposledy spominany problem s rapidnym ubytkom baterie bol sposobovany aplikaciou iBluetooth, neskusal si to nahodou?

    #154063
    Zatkovski
    Účastník (Participant)

    Ja mam tiez biely 16gb cca pol roka a prave naopak mam pocit ze sa vydrz mierne zvysila teraz mi v pohode vydrzi tri dni ked s nim obcas zavolam, poslem sms, odfotim. Mam vypnute 3g skus aj ty ak to nepouzivas.

    #154064
    mike
    Účastník (Participant)

    viete co ja mam tiez podobnu skusenost so svojim bielym. No mne sa to stane vtedy, ked dam nabijacku do siete naopak, teda hore hlavou. Neviem, je to zvlastne, ale ked ho nabijem s nabijackou hore hlavou, tak nevydrzi ani den, ale ked dam nabijacku normalne, tak v pohode drzi 3 dni.. :) Neviem, len vlastnym skumanim som na to prisiel, mozno to bude aj tvoj problem.. :)

    #154078
    alchymister
    Účastník (Participant)

    ahoj.. dik za odpovede
    jailbreak som nerobil ani sa mi do toho nehce, nic mi nechyba na sucasnom stave a copy and paste pockam v pohode do leta
    iBluetoot som takisto neskusal
    vydrzal mi v pohode tie 3 dni, na noc som ho nevypinal, len daval do airplane modu, aby budik slapal, toz som si zvykol na to, na aktualny stav sa mi zvykat velmi nehce..
    restore by som mohol skusit.. budem musiet zanovu zosynchronizovat vsetky data? asi odfajcim aj par aplikacii, ktore tam mam zbytocne, aj ked mam ich tam uz dlho v nezmenenom stave, tozto to by problem byt nemal..
    to s tou nabijackou horenohami to je celkom vtipne.. no ja ho mam cez usb k mcbp zaondiaty, tozto mozno keby som pocitac obratil horenohami?

    #154081
    mike
    Účastník (Participant)

    skus mozno pomoze, ja som tiez sam bol hotovy z toho, ked som zistil, ze ked dam nabijacku naopak tak vydrzi menej.. :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.