Uptade na ios 6

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Uptade na ios 6

• Toto téma obsahuje 1 odpoveď, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 years od mk01.
Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    -iMa-
    Účastník (Participant)

Chcem sa spytat oplati sa vobec uptadovat z 5.1.1 na 6 ?

mk01
    Účastník (Participant)

pytas sa otazku, na ktoru neexistuje objektivna odpoved. ako napriklad „oplati sa kupit cervene auto?“

kazdopadne netreba sa nechat zmiast kritikmi, ios6 ma strasne vela malickych detailov, kvoli ktorym sa oplati a napriklad mne uz ani nechyba JB (safari ma fullscreen, FT a iM ide cez cell data, pribudli podcasts a internet vysielanie ako samostatna app, iTunes, Music dostali novy design, vdaka ktoremu sa konecne iTunes da pouzivat, safari je uz cez cloud integrovane do safari z ML (cize realtime vidis pootvarane taby na vsetkych svojich zariadeniach).

malo ludi si vsak vsimne aj drobnosti ako status lista v safari v landscape je mensia a kopa dalsich drobnosti.

a zda sa, ze je prepracovana sprava pamate a management s applikaciami okolo toho, lebo telefon sa sprava ovela prijemnejsie pri klikani hoci kade (rozumej uz bez volnej pamate, kedy musi hibernovat apps, restorovat ich atd) – da sa streamovat 720p podcast na ATV citat web so siestimi tabmi a este sa hrabat v iTunes match kniznici, pripadne spravovat iPhoto albumy – a cvrlika ako hodinky.

a uplne na zaver dna som si uvedomil, ze celodenne hranie s IOS6 bolo trochu ine. a bolo, iPhone nechcel
    nabit battery.

mk

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.