Upragdoval 4x4GB = 16GB 1333MHz na iMac Mid 2011

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Upragdoval 4x4GB = 16GB 1333MHz na iMac Mid 2011

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Apple Mac
    Účastník (Participant)

Upragdoval som viac 16GB a doiste rychlejsie ako 8GB a 4GB a nieco treba programy nainštalovat pre ramku?

Dakujem za radu

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ako ti ma niekto pomoct ked sa nevies poriadne vyjadrit? (bez urazky)

Apple Mac
    Účastník (Participant)

Ved predtym som mal 8GB = 2x4GB 1333MHz a pridal som teraz este 2x4GB 1333MHz spolu je 16GB a doiste a nic lepšie. Niečo programy naistalovat na ramku? alebo normalne

peto7532159
    Účastník (Participant)

nie, po upgrade RAM netreba nič inštalovať

raiden
    Účastník (Participant)

ja som z toho chumaj co si napisal..rozumiem ze si si dal dalsich 8 GB RAM, ale to je asi tak vsetko… a zo zvysku tvojho prispevku som chumaj…

Apple Mac
    Účastník (Participant)

peto: v pohode a uz je rychlejsie nez predtym, dal som 2x restartoval na iMac a v poriadku ;-)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ziaden program nie je nutny a ani neexistuje. Zvysenim RAM z 8 na 16Gb urcite PC alebo Mac nezrychlis ak ho pouzivas na bezne ucely, nie ako grafik pouzivajuc narocne programy.

Apple Mac
    Účastník (Participant)

Uz je v poriadku, dakujem za pomoc

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Are you using a translator alebo si len debil co sa nevie vyjadrovat? Nikto ti nerozumie! (Nobody understands you)

Apple Mac
    Účastník (Participant)

Jozef Remen – Nerozumiem tvo jazyk, odkial ste?

igino
    Účastník (Participant)

Pre Jozef Remen: Apple Mac je nevidiaci alebo slabozraký, takže používa aplikáciu jemu pomáhajúcu. Preto môžu jeho príspevky znieť divne. Mám s týmito programami skúsenosť cez diktafóny, viem že to nie je sranda.
    Pre Apple Mac: inštalovať nič nemusíš, pôjde to samo ihneď. Otázkou je, či máš nejakú aplikáciu, ktorá toto množstvo pamäte využije. Ja som zostal stále pri kapacite osem gigabajtov a pritom spracovávam snímky s veľkým rozlíšením a stačí mi to.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nevidiaci ktory si sam doplni RAM? :-)). Ak ma problem s komunikaciou kludne to moze napisat a vyhol by sa takymto pripomienkam.
    Vazne to vyzera akokeby pouzival google translator.

dfx
    Účastník (Participant)

Apple Mac pisal, ze je nepocujuci.

Darth
    Účastník (Participant)

@Jozef Remen: Apple Mac je nepocujuci, aj to niekde pisal, ked mu vsetci nadavali za vyjadrovanie. Ja som mu aj predaval osobne tu RAMku. Takze bolo by dobre, ak by mozno mal nejaky popis pri mene alebo vzdy v komentary napisal ze je nepocujuci aby sa tu neopakovali posmesky a nadavky.

wings400
    Účastník (Participant)

@ Apple Mac, najblizsie by si mohol uvadzat, ze si nepocujuci, alebo by forum mohlo pre teba vytvorit nieco vedla mena, alebo pod meno napr. nejaky popis, alebo nieco podobne, lebo inak si ludia budu mysliet, ze si prisiel spamovat :)

Lixx
    Účastník (Participant)

eraserv6: Poznam nevidiaceho ktory si zvlada vymenit RAM, disk aj poskladat PC.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Tak to potom pardon.

Na druhu stranu, mam susedu, ktora je nepocujuca a problem s vyjadrovanim nema. Ale beriem, je to individualne.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Jozef, a s tou susedou si aj pises? :)

Benne
    Účastník (Participant)

Ak mozem tak trochu OT ale ide o RAMku. Mam 8GB v mbp a dost casto pouzivam VLC. casto ho vypinam skratkou cmd+q aby som ovladacmi na klavesnici mohol ovladat itunes a nespustal si vec, co som pozeral na vlc.
    A k problemu, dost casto sa mi zahlti RAM az tak, ze mam volnych napr aj 80mb s tym, ze Inactive je asi 3.5 az 4 GB, niekedy aj viac. Cistim to cez terminal s prikazom purge, ale aj tak sa mi to nezda, myslite, ze to zahlcuje ten vlc a jeho sposob vypinania ?

Diky moc za kazdu radu ;) ked to apple mac bude vadit, vytvorim kludne dalsiu temu, ale ked uz sa bavime o ram :)

peto7532159
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.