Update na 6.1.1 chyba – surne

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Update na 6.1.1 chyba – surne

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    buffon
    Účastník (Participant)

Potrebujem rychlo poradit, dnes som sa rozhodol aktualizovat svoj Iphone 4S na 6.1.1 ale prave mi to vypisalo uz pri instalovani softwaru chybu a neviem co mam teraz robit. Itunes mi pise, moznost obnovit Iphone a ked to dam varuje ma to pred vymazanim vsetkeho a, ze to da telefon do povodneho nastavenia, co mam teraz robit? bojim sa aby som nestratil vsetko co mam v telefone.

Dreamer
    Účastník (Participant)

A kde si robis zalohu? Do iTunes alebo iCloud?
    Ak mas relativne cerstvu zalohu nemas sa coho bat, kludne to preplachni a potom to obnovis zo zalohy. Ibaze by si mal JB,tak by si mohol prist o vela aplikacii predpokladam :)

edimi
    Účastník (Participant)

Zdravim
    sice nie som expert na softwarove chyby, ale pokial mas zalohu na macu alebo pc a instalujes cez itunes (cez usb), tak sa nemas coho bat (podla datumu poslednej zalohy)…a podobne aj ked aktualizujes cez wifi a mas zalohu na cloude (ta sa obycajne sama vytvara pri dobijani a pripojeni na wifi)…tot si mozno vedel aj sam, ale viac neviem poradit :). Tak nech to vyjde bez ujmy, pekny den.

buffon
    Účastník (Participant)

Tak pred tym som si spravil zalohu do Itunes a teraz obnovujem zalohu z neho tak snad to bude v pohode, inak nevie niekto preco mi to pri aktualizacii cez Itunes vyhodilo chybu pri tej 6.1.1 ??? telefon nema JB nic take je z Telekomu, je to len nejaka chyba na strane Applu? teraz mam 5.1 a chcem tam dat uz novu verziu.

Dreamer
    Účastník (Participant)

Tazko povedat preco. Moze to byt kvoli tvojmu internetu,ze nedokaze vcas overit udaje a tak kvoli TIMEOUT-u skonci. Skus restartovat PC a potom skusit. Moze pomoct…

MoRFi
    Účastník (Participant)

a mozno mas neoriginal kabel, moznosti je vela. napis sem cislo chyby

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.