Unlock iPhone 4

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Catherine
    Účastník

Ahojte len sa chcem spýtať koľko asi trvá odblokovanie iPhone 4 cez imei (zahraničný operátor)?Ďakujem

raul
    Moderátor

Ak ti to odblokuje operator, tak zvycajne do 24hodin.

iVanesku
    Účastník

mne prisiel od operatora mail aby som sa pripojil k iTunes s novou kartou v telefone. Akonahle som ju tam dal a pripojil sa do iTunes tak telefon bol odblokovany.

Catherine
    Účastník

Problém je, že dala som si to urobiť cez jednu firmu a tá to odblokvava cez toho zahraničného operátora a na druhý den mi písal čo mu poslali. Zapla som iPhone všetko išlo ale nahodilo mi to aktivácia sa nezdrila lebo server nie je dostupný a keď som sa pýtala toho predajcu povedal,že to je asi chyba servera že treba čakať. Potom to už odblokovať nešlo tak čakam ale na nete ma napísane že to trva 3 až 10 dni mne napísal že 15 dni tak teraz neviem či ma netáha za nos

Rudes_ZH
    Účastník

Pise to chybovu hlasku po pripojeni na itunes: We re sorry, we are unable to continue with your activation at this time? Predpokladam ze iphone mal predtym jailbreak a ked si obdrzala mail ze je odblokovany pripla si ho na itunes a dala restore and update iOS? :)

Catherine
    Účastník

práveže neviem ja som ho do Itunsu vôbec nedavala lebo iTunes mi zdrbal celý notebook. a Jailbreak nemal

eraserv6
    Účastník

Pre odblokovanie je nutne iphone pripojit k itunes. Nainstaluj ho.

Rudes_ZH
    Účastník

Ak sa ti s tym nebudes moct poradit, napis mi na odblokujma@yahoo.com a ak budem vediet tak pomozem….

Catherine
    Účastník

no len mne ten predajca povedal,že ked to pôjde napíše mi ale už by to malo byť 21 som zaplatila za odblok povedal za 15 dni už som nervózna lebo nemám mobil

Rudes_ZH
    Účastník

Aky je to operator? Resp. Na koho to bolo/blokovane a krajina?

Catherine
    Účastník

Takže dnes sa mi ozval vraj odblok sa nepodaril kvôli technickej chybe takže skúsi to doblokovať ešte cez iného. Telefón je blokovaný na Vodafone UK.

snooze3
    Účastník

Vedeli by ste mi niekto zadarmo zistit na akeho operatora je iPhone 4 blokovany cez IMEI ? Skusal som to cez Iphonecarrierchecker ale vyhlasuje mi to nejaku chybu.

Catherine
    Účastník

snooze3 pošli mi imei za pol hodku ti hodím výsledok

snooze3
    Účastník

Mozem ti to poslat zajtra alebo dnes vecer ? Ak mi das email tak ti to tam poslem alebo aj sem, lebo nemam este ten telefon.

Catherine
    Účastník

jasne pošli mi mail na catherine.kaley@gmail.com

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.