Ukradnuty MacBook

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ukradnuty MacBook

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    minob1
    Účastník

Ahojte, ukradli mi macbook, ake mate skusenosti s find my mac? Dakujem

freee
    Účastník

tak mal by fungovat,teda aj funguje,nic ine Ti neostava ako sa spolahnut na to..je mi to luto,prajem vela stastia pri najdeni.skus ho lokalizovat,teda ak sa bude dat ( ked sa stym niekto prihlasy na net ) a hned kontaktovat policiu aj s lokalizaciou..

minob1
    Účastník

no snad, stale sedim na find my mac, ale nemam moc v to vieru, lebo ak niekto preinstaluje macbook tak uz sa mi neyobrazi (aspon si myslim)

Dá sa OS X preinštalovať, keď je Find My Mac zapnutý, alebo je to ako pri iOS, že nie?

minob1
    Účastník

mam zapnuty find my mack, dal som zatial lock a cakam kedy sa pripoji, len si myslim ze (aspon ja ako ITckar) dam recovery a prihlasim sa pod inym ID, preto ma to trapi :-(

Rychlik
    Účastník

nie, Mac sa neoveruje cez servery Applu. Nechápem prečo táto funkcia není ako na iOS, alebo keby aspoň zámok EFI fungoval aj na čísla/písmena/znaky, ale dať ako ochranu 4 cifernú kombináciu s (iba) 10000 kombináciami? srsly Apple?

minob1
    Účastník

no snad to niekto raz vymysli, aby sa stratene zariadenie dalo najst :-)

Jozef Remen
    Účastník

Kedze mac nema GPS, je cele find my mac uplne na pikacu, s tym nezistis nic.

iTuxx
    Moderátor

Mne find my mac nefungovalo ani ked som to mal pripojene k internetu :-)

minob1
    Účastník

hm ste ma nepotesili :-(

shadower
    Účastník

find my mac je uplny fail …ked das pram reset tak sa vypne :D
    a ked to reinstalujes tak toboz …nieje to nejako hw viazane alebo overovanie ako na ios …proste na osx je to okrasna funkcia …

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.