Ukradnuty iphone

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Kavalli
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    Sestre dnes ukradli na diskoteke mobil, ip5. Ma ho na kredit a 3g zablokovane. Skusali sme ho najst na polohe nedostupny. Chcem sa opytat ci je mozne ho vyhladat aj ked nie je na wifi, alebo sa s nim mame rozlucit.
    Resp. Rady ako ho najst?? Dakujem vopred

raul
    Moderátor

1, mas kamarata na policii, alebo natrafis na niekoho normalneho a da ti vyhladat iphone podla gsm lokacie
    2, cez icloud.com – zlodej sa pripoji na wifi alebo zapne 3G a vtedy mozes iphone lokalizovat
    3, cez icloud.com – das teraz iphone zablokovat a vypisat nejaku spravu (alebo vymazat) a jemu sa to stane akonahle sa pripoji
    4, pojdes na policiu, zabijes 4hodiny a mobil nikdy neuvidis :)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

My god, iPhone na kredit a zablokovany datovy prenos. K comu mala potom iPhone?!

Rozluc sa s nim. Za blbost sa plati.

ND
    Účastník (Participant)

Ficala na wifinach. Ta je v kazdom normalnejsom bare. A priznajme si, ze iphone a mozno aj macbooky uz nie su geek gerety, ale naozaj babenkovske frikulin doplnky.

@Kavalli
    – minimalne to 3 od Raula by som tam dal. Na policiu chod tiez – nic nestratis a mozno natrafis na Pana Policajta.

raul
    Moderátor

ND – to co pises v tretej vete svojho prispevku sa da pochopit? :D

Suhlasim s Jozefom – bohuzial…

ND
    Účastník (Participant)

@Raul – 8 z 10 opytanych kamaratok hovori, ze „fpoho“. Deviata nevie, lebo ma od priatela nejake Vertu a desiata sice ma iPhone, ale prave je vo fitku, kde nie je wifi, tak sa sem nevie pozriet. Viac som nestihol, lebo nas prerusilo – asi jej dosiel kredit.

Stale suhlasim s druhou castou mojho predchadzajuceho prispevku.

raul
    Moderátor

ND, my sme asi uplne na inych vlnach, sak ja neviem o som sa tu bavime :D :D tak ale pozdravuj kamaratky, specialne 3 a 5 a potom este 10, najma 10 – lebo ma iphone a je vo fitku :D

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.