ukladanie dát v iPad 2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ukladanie dát v iPad 2

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    erikvlcak
    Účastník

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je možné používať ipad aj ako prenosný disk, myslím tým, že či si môžem na ipade skopírovať do neho veci z usb, nemusí ich rozpoznat, hlavne aby ich ulozil, a ak áno, tak akú aplikáciu na to potrebujem.

denton
    Účastník

nie. USB disk jednoducho do iPadu nepripojis

raul
    Moderátor

z usb vies skopirovat jedine fotky, inak nic.

Hack2er
    Účastník

Ale ano v podstate mozes. Akurat na to potrebujes konkretnu aplikaciu, ja osobne by som ti odporucal iFiles http://itunes.apple.com/us/app/ifiles/id336683524?mt=8

V podstate to funguje tak, ze si tam vies pomocou Wi-Fi siete alebo USB natiahnut subory a nasledne ich otvarat, odosielat, zdielat priamo z iPadu alebo ich mozes stahovat do inych pocitacov pomocou Wi-Fi siete pripadne USB (ale musi byt nainstalovany na danom pocitaci iTunes). Podpora suborov v iFiles je skutocne siroka a ma velmi pekny interface.

raul
    Moderátor

Hack2r – nebavime sa o nahravani app cez itunes, ale o pripojeni usb kluca.

Ak pripojis usb kluc, jedine, co budes vediet spravit, je nahrat fotky do iPadu.
    Samozrejme, ak to USB pripojis do PC a ipad do Pc, tak si na iPad mozes nahrat co chces.

BTW: od iFiles je omnoho lepsi napr goodreader, aj ked neviem, ako su na tom s videami…

sleepwalk3r
    Účastník

alebo potom este existuju zariadenia ako napr toto:
    http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/goflex-satellite
    ale ak chces mat z iPadu len kvazi USB kluc tak ti toto zariadenie moc nepomoze.

erikvlcak
    Účastník

Myslel som niečo take že keď som niekde von, a niekto mi dá USB-cko, tak že si z neho ulozim dáta do iPadu

raul
    Moderátor

Nie, bohuzial, to sa neda. Jedine fotky.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.