Udrzba baterie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Udrzba baterie

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    MatrixXx
    Účastník (Participant)

Zdravim, na mojom MBP mid 2012 mi pri kliknuti na ikonku baterie pise „vykonajte udrzbu baterie“ neviem co si mam pod tym predstavovat. vydrz je este dobra a nemam s nou problem. Ani v „pomocnikovi“ nieje uvedeny tento stav baterie preto sa radsej spytam co a ako. Dik

RomanSA2
    Účastník (Participant)
    MatrixXx
    Účastník (Participant)

no to mi moc nepomohlo nic tam nevyriesili, ja mam 876 cyklov a 81,1% zdravia baterie, co si myslim ze je dobre, a reklamacia uz moc nejde lebo zaruka mi skoncila v juni

Masta Ace
    Účastník (Participant)

Ten thread je zial useless..

Tiez mam rovnaky „problem“. To upozornenie mi vyhadzuje uz vyse 4 tyzdne. Niekedy zmizne na par dni a niekedy je tam i tyzden nonstop. V mojom pripade, to vydrz baterie neovplyvnuje, ale predsalen, „vadi to“.

adam4784787
    Účastník (Participant)

Daj ju vysušit asi je mokra…

Masta Ace
    Účastník (Participant)

Ok, Ty „elektrozeskladu.eu“.

Nejake navrhy na riesenie situacie? Dnes som ho nechal uplne vybit a nasledne, nabit na 100%. Bez uspechu. Vopred dik

MatrixXx
    Účastník (Participant)

@Masta Ace uplne s tebou suhlasim, vydrz to zatial viditelne neovplyvnilo ale ta chyba proste nieje prirodzena :D ocenil by som niekoho, kto sa tomu rozumie, ze by aspon napisal ci je to nieco co viem vyriesit aj sam, inak to zatial nejak drastickejsie riesit nebudem, vymena za 130e momentalne urcite nieje potrebna :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.