trash

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    movie64
    Účastník (Participant)

chcem vysypat kos, ale po nacitani suborov mam hlasenie ze niektore subory su zamknute a ze ak to chcem vysypat vsetko tak mam pri kliknuti na empty trash stlacit option key, cize alt. no aj napriek tomu mi vyskoci stale to hlasenie… who knows? diky

mayoxy
    Účastník (Participant)

nieje tam nieco take nahodou ze sa este puzivaju tie subory? ak ano, tak vypni programy, v ktorych si ich pouzival a potom vyprazdni kos

Jod
    Účastník (Participant)

Mne to robí tiež, ale tým altom mi to šlo.
    Zase mne nejdú zmazať také čo majú niečo rozrobené z právami, že nemám právo s ními narábať. Robí to pri súboroch z usb/ext. disku (väčšinou z windows systemu a FAT)

mtj
    Účastník (Participant)

No ja to řeším tím že kliknu na Trash, aby se mi otevřelo Finderové okno Trashe(ne pravým klikem na ikonu v Docku), a tam dám Secure Empty trash, většinou to funguje.A když ne, což bylo snad jen jednou, tak to půjde v Onyxu.
    A jestli jsou ty soubory zamknute, tak je nejde odemknout? :)

movie64
    Účastník (Participant)

no nie, su to len stare fotky, vsetko jpeg subory… este by ma zaujimalo ci nahodou niekto nevie kedy sa da pouzit vo findri funckia CUT namiesto COPY… nefunguje ani klavesova skratka a cez menu je CUT stale nemozne selektovat, je to furt sive.

mtj
    Účastník (Participant)

Ve Finderu Cut neexistuje, pouze v textu apod. Je to ochrana uživatele před ním samým.Použij Drag&Drop.

movie64
    Účastník (Participant)

diky, onyx zabral, sice na konci „unexpected“ spadol ale vymazal:)
    este ze CUT funguje aspon v texte, to by bolo keby to ficalo len vo final cut…

majker
    Účastník (Participant)

Zdravim vas..ja mam podobny problem, s ktorym si neviem ani za svet poradit. Z externeho HDD som vymazal stare mp3ojky a ked dam vyprazdnit kos napise mi fantasticku hlasku: „The operation cannot be completed because you do not have sufficient privileges for some of the items.“ Skusal som uz asi vsetko – Onyx, disk utility ako aj studium stranok apple support a nic. Ma niekto napad ako postupovat?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.