Trackpad macbooku vo Win 7

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Trackpad macbooku vo Win 7

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    raviola
    Účastník (Participant)

Mam problem s trackpadom pod Win 7 na macbooku.
    Instalovany je najnovsi bootcamp 3.1 cize aj najnovsie ovladace. Ked rychlejsie potahujem prerusovane po trackpade prstom tak prestane reagovat a kurzor ostane na rovnakom mieste az kym sa neprestanem touchpadu dotykat. Dalsim problemom je ze dvojklik prstom aby som pretiahol okno je asi o 2 sekundy oneskoreny, cize ak zacnem okno tahat do akehokolvek smeru tak trackpad 2 sek. nereaguje a az potom sa to okno pohne. Velmi to rusi pri praci a nie je to take ako v mac osx ked 2krat tuknem na listu okna a hned s nim mozem posuvat. Robi to aj vam alebo mam nieco zle nastavene?

Stava sa mi ze ked chcem rychlo presunut kurzor na opacnu stranu displaja 3 kratkymi pohybmi prsta nechtiac si pooznacujem subory na ploche do modreho ramika. Je to fakt neprijemny jav

rackom
    Účastník (Participant)

Ano aj mne to robi a asi to bude njaky bug. Vyriesil som to kupou Parallels Desktop ak mas dost ramky tak by som ti poradil to iste :)

raul
    Moderátor

vo win som si zvykol pouzivat mysku. jednoducho, windows zhorsuje trackpad.

Adrian91
    Účastník (Participant)

Tak tak ako píše raul. Na windows treba použiť myšku. Inak neviete ako zmením na klávesnici euro za dolár? Alebo je niekde na klavesnici?

EDIT: Už viem Alt plus R

Sike1
    Účastník (Participant)

na windows pouzivam mys, ale ked chcem pouzit mys na mac, zda sa mi ze to je uplne ine. A zial v tom horsom zmysle. Akoby mala nejake oneskorenie alebo co… toto je bezny stav?

bawy
    Moderátor

Sike1: je to kvôli akcelerácií myši v mac os x…dá sa vypnúť napr. cez terminál..skús toto http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=361844

Sike1
    Účastník (Participant)

super, dakujem pekne… vedel by mi este niekto povedat preco to tak je? :D ako nevidim ziaden dovod na to, aby mys reagovala oneskorene… celkom by ma to zaujimalo ak mate cas

bawy
    Moderátor

90% ľudí si to ani nevšimne..druhá vec je, že nejde o oneskorenie ale akceleráciu..ak by si nikdy nepoužíval win iba Mac bol by si na to zvyknutý.a keby si potom sadol za WIN tak by ti to bolo čudné prečo to reaguje tak smiešne :)…

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.