Tongbu

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Tongbu

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    greenwood19
    Účastník (Participant)

Dobry vecer,

Chcem sa opytat. Je tento app store legalny alebo nelegalny ? Na roznych forach som sa docital ze stahovanie volnych platenych aplikacii z tohto app store-u je nelegalne, ze financa suma za tzv. piratsvo sa pohybuje vo vyske az okolo 150 000$. Iny zas tvrdia ze vyuzitie tohto app storu je legalne kedze je to ,,cinsky“ appstore a prave najviac vyvojarov ktory poskytuju aplikacie samotnemu appstoru su ti vyvojari ktori vymysleli prave tento Tongbu.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Vsetko okrem „AppStore“ je nelegalne

greenwood19
    Účastník (Participant)

chapem, len kebyze som si stahoval a vyuzival aplikacie tak ako mi vie niekto zistit/vyhladat ze si nelegalne stahujem ? Cim to vie niekto zistit ?

majdy
    Účastník (Participant)

?? Nijak si nestiahneš nič do iOS a pýtam sa načo z nejakých akože AppStorov….

Načo je to dobré?

Jedine, že máš JB a nikto ti v žiadnom prípade nebude nič zisťovať, je to len na tvoju vlastnú zodpovednosť čo si tam odkiaľ hodíš a na vlastnú bezpečnosť a za cenu možnej straty stability…

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Ak sa nemýlim tak tongbu je aplikácia ktorá funguje pod jailbreakom, ten samotný sa dá považovať za nelegálny. Sťahovanie aplikácií z neoficiálnych obchodov(t.j. za inú sumu ako na oficiálnom) je taktiež nelegálne a autor by si mohol uplatniť svoje autorské práva.. Každopádne je všetkým jedno že si nainštaluješ platenú app zadarmo a nikto to zisťovať nebude.

raul
    Moderátor

jedine, ze by ti raz niekto zaklopal na dvere… a pekne pokutka par tisic eur… radsej to neriskuj…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.