Timemachine nedokaze ulozit zalohu na externy hardisk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Timemachine nedokaze ulozit zalohu na externy hardisk

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #83456
    mario07
    Účastník (Participant)

    Poradi mi niekto preco mi nedokaze time machine ulozit zalohu na externy harddisk? Po spusteni zalohy a vytvoreni backup files zacne tieto nahravat na pripojeny a vyhradeny externy usb harddisk ale zhruba v polovici tohoto procesu mi cely proces ukonci hlaska ze zalohovanie zlyhalo z dovodu odpojenia disku a zaroven mi lion vypluje hlasku ze disk bol nekorektne odpojeny a ze pred fyzickym odpojenim zariadenia ho ma najprv vypnut softwarovo. Samozrejme ze disku sa nikto ani nedotkol a vo finderi ho stale vidim ako konektnuty a dokazem ho aj otvorit a citat. Skusal som dva rozne harddisky a obidva sa chovaju takisto, takze nepredpokladam ze by bola chyba na strane externeho ulozneho zariadenia. Skusal som to aj guglit ale nedopatral som sa k nicomu.

    #298820
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Sus na ten disk nahrat furu dat, vela suborov. Bez time machine. Je mozne,ze sa pri prehriati sam odpoji alebo vysle systemu spravu “fuck off”.

    Videl by som to na problem s diskom alebo radicom/prevodnikom z USB na serial Ata. Ak mas daky podivny ramik od sikmacov, tak sa nediv ;)

    #298824
    max7323
    Účastník (Participant)

    alebo mas vypinanie diskov pri necinnosti nastavene ? Prosto ked zalohuje nejaky velky file tak sa uspi a nepodari sa ho zrovna rychlo prebudit ?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.