Tiger Woods PGA Tour 08

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu Tiger Woods PGA Tour 08

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57858
    McP
    Účastník (Participant)

    Mam MPB Intel C2d, 2gb ddr, RadeonX1600 256mb a nejde mi spustit kvoli grafike hra Tiger Woods PGA Tour 08.

    Konkretne mi to pise:

    “The game does not oficially support this video card. You may experience graphical anomalies or performance problems while running the program.”

    Mate s tym nejake skusenosti? Existuje nieco ako to rozchodit?

    #125585
    bawy
    Moderátor

    mne sa to tiez nepodarilo rozchodit.. :) a skusal som vsetko mozne, mam gforce 8600…MBP 2,4

    #125592
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Dúfam že si robíte len srandu …

    #125597
    bawy
    Moderátor

    nerobime : ) i ked krabicovu verziu som este neskusal…riesenie som nenasiel nikde na nete :/

    #125599
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Ako tak teraz som dosť zaskočený. Na MBP GeForce 8600 M GT sa v pohode hráva Crysis, čo je jedna z hardvérovo najnáročnejších hier súčasnosti. Pozeral som minimum pre Tiger Woods PGA Tour 08 – Windows XP, Vista[32bit], procesor 1600MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 3.00GB voľno na disku, 50x CDROM. To hardvérom určite nie je. MBP je “až moc” výkonný stroj na túto hru. To bude nejaký bug, nejaká chyba … Rád by som vám pomohol, ale neviem ako, lebo som z toho prekvapený. Ako fakt nezávidím vám. Ale sú aj lepšie hry ako toto, hoď si tam Crysis a na stredných detailoch Ti to pôjde pekne, mám to na YouTube overené, týpkovia tam hrali inak náročné strieľačky na Tvojom MBP ako napr. Bioshock – ten vyzeral nááádherne aj na 24″ iMac-u.

    #125607
    bawy
    Moderátor

    Noo tiger woods mi ide na win v pohode na MAX detailoch vsak mam 4GB ram … tam skor ide o to ze to su tie prerobene verzie z winu … ale ta kaslat ked chcem hry tak win.. fakt ma to nestve uz ani nemam cas na hranie.. :-).

    #125613
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Aj som si myslel, že to nemá nič s Win … Súhlasím, na hry len Win cez BootCamp, na to to je určené :-) . Btw. ale sú aj opačné prípady, kedy hra “blbne” pod Win a na Macu ide plynule, bez problémov. Napr. som kdesi tu na MacBlog-u čítal, že Call of Duty 2 ide na MacBook-u v Mac OS X oveľa plynulejšie, v podstate na plné detaily a vo Win nie, tam to ide až na asi stredných detailoch plynule. Takže tak, ale Ty máš MBP, zatiaľ nemusíš riešiť či Ti niečo pôjde alebo nie, ale ako ti to niečo pôjde :-) .

    #125752
    dex
    Účastník (Participant)

    Ja už som prestal hry na počítačoch riešiť. Podľa mňa to nemá zmysel. Ak sa chcete hrať, kúpte si za pár korún supervýkonnú PS 3 a hotovo. Keď už nejaké hry na počítač, tak niečo ako šachy, karty, nejaké logické hry… Veď ani na najvýkonnejšej grafike súčasnosti nebudú mať hry rovnako dobré grafické spracovanie ako na špecializovaných konzolách. Je to dané už len tým, že výrobcovia schválne robia lepšie a prepracovanejšie verzie pre konzoly.

    #125788
    bawy
    Moderátor

    lenze su ludia ako ja…. ktori bojkotuju TV a PS3 bez telky by mi bolo na 2 veci.. :) inak sachy aj aj hraam a co som si natahoval hry cez bootcamp, len zvedavost vykonu…a musim povedat ze nic ani spolky tak vykonne ako tento MBP som este nemal … :-)

    #125798
    jozo
    Účastník (Participant)

    Mne Tiger nejde ani vo Win cez WMVare Fusion a ani prekonvertovany cez Cider. Ta ista hlaska ako hore v prvom prispevku. Mam hlinik iMac 2GHz s 4GB RAM.

    Ak sa to niekomu podari rozchodit alebo ponuknut na predaj funkcneho Tigera Woodsa 08 budem rad.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.