The Sims 2

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu The Sims 2

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57478
    willy
    Účastník (Participant)

    Caute, chcem sa spytat ci je normalne aby mi tato gameska sekala na macbook santa rosa 2.2Ghz s grafikou X3100 na lowest detailoch a 800xrozliseni, sam sa v tom nevyznam ale kedze je to hra z roku 2004 ocakaval som lepsi vykon…

    #123362
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to willy: Čooo??? To myslíš vážne??? No tak to Ti teda nezávidím. Ale na MacBook-u by ti to určite nemalo “sekať”, nie je to hardvérovo náročná hra. V čom je chyba netuším, ale nenapísal si, či si hral Mac verziu hry pod Mac OS X alebo Win verziu pod oknami. MacBook nie je herné delo, na to je tu MacBook Pro, ale MacBook musí The Sims 2 zvládnuť aj s prstom v nose :-).Akú máš verziu hry?

    #123364
    willy
    Účastník (Participant)

    mam verziu 1.0,plus som nainstaloval nejaky patch aby mi hra isla na Leoparde. to je vsetko… nechapem tomu

    #123365
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    No ale je to Mac verzia alebo Win verzia tej hry? Lebo to je rozdiel. Mac verzia Ti musí ísť na 100% pod Leopardom bez akéhokoľvek patchu a bez sekania. Ale Ty máš asi Win verziu a ako píšeš, nainštaloval si “nejaký” (aký?) patch a ten možno spôsobil zlú kompatibilitu hry s Leopardom a negatívnym výsledkom je teda to nepríjemné sekanie. Toť môj názor, nemusí to tak byť. Ešte posledná varianta, hral si to aj pod oknami? Ak nie, tak ak môžeš, nainštaluj si ich cez BootCamp a vyskúšaj. Good luck.

    #123367
    willy
    Účastník (Participant)

    1.je to verzia na osx
    2.nemam original, a aby som mohol pouzit “NoCD liek” tak som hru musel najprv patchnut.

    -nie ze by som sa tym pysil, ale podobne som nainstaloval aj Age of Empires III a ten mi bezi v pohode na plnych detailoch…

    #123370
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 Count Grishnackh – vies vobec co vravis ? Ovladace na grafiku pre Mac OS su proste o nicom (a duplom to plati pre GMA X3100) – zmierte sa s tym – mozno az na par vynimiek pojde ta sama hra pojde pod Woknami lepsie ako pod Mac OS. Preto su nuteni vyrobcovia robit take pitomosti ako zakazat AA pre Mac verziu – http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=441134.

    2 willy – Sims 2 + MacOS + lowest details – malo by to byt hratelne ako tak (pri vacsom dome s viac Sim-akmi ale sekat isto bude)

    #123373
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to mrzo: Čau. Áno, viem o čom hovorím. A viem, že Intel Graphics Media Accelerator X3100 nie je hard-core herná grafika, práve naopak. Je jasné, že nebude mať výbornú podporu ovládačov pod Mac OS X, uznávam, že som to tam nenapísal, ale je mi to jasné a uvedomil som si to. A myslím si, že by mu to malo ísť v pohode pod Woknami, nech skúsi chalan. Peace, dobrú noc.
    Bože, kedy už bude konečne možné, že sa budeme môcť hrať VŠETKY hry pod Mac OS X a nie si stále len kvôli nim inštalovať okná? Už dlhšie je známe, že AMD (ATI) má vo vývoji prekladač Mrkvosofťáckeho DirectX prostredia do OpenGL alebo že spoločnosť Aspyr pracuje na portovaní bináriek hier pre Mac. Ale kedy to už bude reálne? Raz sa dočkáme a už nikdy si nebudeme inštalovať Mrkvosoft Winshit :-))).

    #123393
    willy
    Účastník (Participant)

    a nebezalo by mi to napriklad pod crossover? nechce sa mo kvoli tej hre pokazde ked si ju chcem zahrat restartovat….skratka, mam to tu len kvoli priatelke aby mohla hrat ked sa jej nemozem venovat

    #123486
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Willy, tú poslednú vetu si napísal nádherne, tak to má byť :-). A ešte sa to aj rýmuje. Pekný večer.

    #123517
    willy
    Účastník (Participant)

    CrossOver nula bodov. Mam take tusenie ze nepodporuje DirectX9.0c. Nakoniec som to poriesil tak, ze na simsov som sa vybodol a nainstaloval som Roller Coaster Tycoon 3….:-) Ten mi ide aj na highest details plynule a aj moja polovicka je spokojna.

    #123696
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to willy: Čau. Roller Coaster Tycoon 3 je dobrá hra, ale IMHO prvý diel je aj tak najlepší. Ten ma bavil viac. Čím to je, že skoro všetky dobré staré hry, ale aj filmy sú lepšie než tie súčasné? Ale to je už na inú debatu :-). Pekný víkend…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.