Telekom reklamacia iPhone 5 kabel

Domov Diskusné Fóra Ostatné Telekom reklamacia iPhone 5 kabel

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Romcis
    Účastník (Participant)

Zdravim, mam otazky ohladne reklamacii v Telekome. Chcela by som reklamovat originalny Apple kabel ktory bol sucastou balenia iPhonu 5. Nenabija, a ked nabija tak iba v jednej polohe, no vacsinou nenabija vobec. Kabel nacita, no za ani nie sekundu ho prestane detekovat a nabijanie sa vypne. Popripade mi niekedy vypise aj text, ze tento kabel nieje originalne prislusenstvo a neda sa s nim nabijat. Co je hlupost.
    Moja otazka – ked pridem do Telekomu, vezmu mi na reklamaciu cely telefon alebo iba nabijacku a kabel? Telefon mam ok, ta nabijacka nefunguje ani po odskusani na ostatnych iPhonoch 5.

Moja druha otazka – tak, ako vela majitelov iP5 mavam problem so signalom. Nepretrvava to stale, iba obcas sa mi neda dovolat akoby mam vypnuty telefon. Pride mi uz potom iba SMS s textom: Pocas vasej nedostupnosti sa vam pokusal dovolat XY.. Samozrejme vypnuty mobil som nemala, iba mi spadol signal. To iste sa deje ked sa pokusam volat ja, vypise mi CALL FAILED. S tym problemom zijem dlhsie ale je to otravne. Bojim sa, ze keby to dam reklamovat, neuznaju mi to, pretoze vtedy sa chyba nepreukaze a zbytocne nebudem mat par tyzdnov telefon. Co si o tom myslite, poznate niekoho, komu to uznali?

Dakujem pekne za Vase odpovede!

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Keď dáš reklamovať kábel tak automaticky zoberú do servisu aj telefón aby si vedeli overiť, či náhodou nemáš niečo aj s telefónom. A s tou nedostupnosťou to nie je chyba len iPhonov. Aj na ostatných mobiloch sa mi to stalo. Stačí keď ti niekto zavolá v okamihu keď sa ti telefón prepne z 3G na 2G a už sa ti nedovolá. Toto “okno” trvá asi tak 15 sekúnd, čo som skúšal. Tak isto sa ti ľudia nemusia dovolať aj keď máš zapnuté iba 2G, lebo v momente keď telefón niečo synchronizuje alebo ťahá nejaké dáta, tak automaticky je mobilná sieť nedostupná. V 2G sieti sa nedá naraz dátovať aj telefonovať. V 3G áno.

magero
    Účastník (Participant)

Pravdepodobne ti zoberu aj mobil, kup si radsej novy kabel, mas to rychlejsie :)

Romcis
    Účastník (Participant)

@magero No tu ide o to, ze nechcem kupovat neoriginalny kabel lebo z tymi mam hrozne skusenosti, prestanu fungovat popripade zacnu po case vypisovat chybu o neoriginalite.. A kupovat original kabel zas nechcem lebo stoji 20eur a je to chyba kablu a nebudem platit zbytocne 20 eur ked je zjavne, ze nefunguje..

@jakub
    Diky za vysvetlenie toho signalu

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Skús pohladat na inzerátoch nejaké káble z rozbitých alebo inak poškodených iPhonov. Určite nájdeš za prijateľnejšie ceny ako v autorizovaných obchodoch.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.