Synchronizácia viacerých Macov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Synchronizácia viacerých Macov

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #57071
    martingross
    Účastník (Participant)

    Zdravím, možno to tu už bolo…

    Mám doma iMac 24″ na ňom Leopard. Momentálne sa chystam presťahovať do kancelárie, a tak si chcem domov zariešiť Macbook. Je možné pomocou iSync (alebo ineho softwaroveho riešenia) zosynchronizovať svoj pracovný iMac a osobný Macbook? (synchronizacia by sa mala týkať kompet celeho “obrazu” disku). T.j. Adressbook, Mail APP nastavenia, adium, iTunes etc. Proste na komplet.

    ďakujem za odpovede :) S pozdravom Martin

    #121371
    jurosik
    Účastník (Participant)

    platene Apple riesenie, nie obraz disku, ale synchornizacia macov, nieco v zmysle, to co mam doma mam aj v praci + “back to my mac”, ovladanie domaceho (vzdialeneho) maca

    http://www.apple.com/dotmac/

    #121387
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Adium ti zrovna dotmac nesynchronizuje, ale existujú riešenia na klon disku, ale je to jednorázové riešenie na miesto kompletnej čistej inštalácie. Ale to sa robí iba raz, ak sa ti nechce všetko nastavovať pri čistej inštalácií systému na MacBooku. Ako už Jurošik poznamenal, platené riešenie od Apple vo forme dotmac je v tomto smere najideálnejšie. Plus máš iDisk, web galleriu integrovanú z iPhoto.

    #121389
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    ak mas externy disk tak sa to da spravit aj s iBackup. Najprv si spravis backup na ext. disk z jedneho macu, potom ten disk pripojis k druhemu macu a kliknes na restore – skopiruju sa ti vsetky data (alebo aj systemove nastavenia, majly, widgets, atd) na druhy mac.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.