Synchronizácia – iPhone s Macbook a PC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Synchronizácia – iPhone s Macbook a PC

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #58921
    toki
    Účastník (Participant)

    Caute,

    tento tyzden mi pride asi iPhone co je v skutku pre vas nepodstatna informacia. Chcem sa vsak spytat ako je to s iTunes? Funguje to rovnako ako iPod? Cize mam na mysli, ze ked bude iPhone zosynchronizovany s Macbook Pro, tak potom ked ho pripojim na PC tak sa automaticky zosynchronizuje s PC?

    Ako spravit, aby malo PC a Macbook Pro nizzsiu prioritu? T.j. aby sa obe zariadenia prisposobili iPhone. Alebo aspon aby to co mam na Macbooku sa synchronizovalo s tym co mam v PC.

    Dik za radu, info, pomoc… :-)

    Dufam, ze ste ma pochopili

    #132552
    raul
    Moderátor

    Tak to sa hodi aj mne.. Ma to nebavi, ze to hodim do ineho kompu a vsetko je fuc… Proste urcit priority, akysi rebricek… Kto vie pomoct?

    #132562
    piggee
    Účastník (Participant)

    No najlepsie riesenie je mobileme, tak sa vam bude vsetko synchronizovat automaticky. Pri 2 pocitacoch a cisto itunes, to netusim, ci vobec pojde, lebo s iphone som to este neskusal ale pri ipodoch to neslo. Inac ked cakas na iphone zo zahranicia a pojdes cez turbosim, tak sa priprav na to, ze ak nebudes mat pawnute itunes, tak musis hodit do telefonu originalnu simku (napr. at&t) a ked dorobis synchro, tak znova dat naspat turbosim a tvoju sim, co sa trochu ten jemny plast na turbosim opotrebovava

    #132565
    toki
    Účastník (Participant)

    :-) nie nie, ziadne zahranicie. SK pomaranc

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.