.swf reader/editor pre 10.6.3 SURNE dik

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software .swf reader/editor pre 10.6.3 SURNE dik

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    titinius
    Účastník (Participant)

nazdar, mam vela suborov .swf,
    potrebujem ich konvertnut do word/pages alebo PDF,
    alebo ak sa neda tak ich aspon moct citat ako na to ??? prosim pomoc je to surne, dik

titinius
    Účastník (Participant)
    Anonymný
    Neaktívny
    yurayko
    Účastník (Participant)

ja by som to otvoril vo „Flash Player“ a dal Print to PDF, nevyhda, ze musis robit kazdy subor zvlast, nepojde to davkovo, existuju na to aj rozne softy no nic free ma teraz nenapada :(

raul
    Moderátor

titinius: ako chces dostat z swf suboru pdf?
    To je ako keby si chcel dostat z videa pdfko, ci sa mylim? Proste mi to pride divne.

piggee
    Účastník (Participant)

neni to nic divne, staci to pauznut a vyprintovat. este ak to je robene swf celkom octivo, tak to mozno vyuzije aj krivky v swfku… ale aj tak mi oride celkom divne vypluvat swf do cohokolvek….

sola
    Účastník (Participant)

swefka sa pouzivaju aj ako kontajner na pdefka, vsetky tie prehliadace pdefiek dynamicke vo flashi nepracuje s original pdf ale ho skorej konvertuju na swf a tak nacitaju, je to trochu absurdne ze flash samotny nevie pracovat s pdf ale co uz. to len taka osveta. ale chcelo by viac konkretizovat ze co je v tych swf co chces editovat tlacit a pod.

raul
    Moderátor

sola: a na co v praxi by som pouzil swf ako kontajner na pdf?

naconazov
    Účastník (Participant)

citat swf dokaze kazdy prehliadac…. teda pokial ma plugin flash (zalezi podla verzie pluginu a verzie swf…atd.), co sa tyka exportovania swf do wordu alebo pages o nicom takom neviem resp. v zivote som to nepotreboval ( co neznamena ze to nemoze existovat, treaba pouzit google), a co sa tyka pdf tak mohlo by to fungovat ALE zalezi ako je nakodovany flash… to tak zrychla a zjednodusene.

ps: keby si radsej napisal preco to potrebujes exportovat do dost divnych formatov ako .doc tak by to pomohlo, ak chces exportovat iba kod flashu existuju na to nastroje, ak chces exportovat textovy obsah flashu existuju na to nastroje.

sola
    Účastník (Participant)

raul: ved som to predsa jasne napisal, aby so ho vo flashi nacital. alebo rozne prezentacie co su povodne pdf tak sa davaju do swf. ale taky znamy priklad je http://www.scribd.com.

raul
    Moderátor

aha, diky.. uz mi to je jasne. doteraz som sa totiz s nicim takym nestretol…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.